CINEMA CITY Slovanský dům: Levná vstupenka pro vaši drahou polovičku

Moje levná polovička!“ To je slogan nové akční nabídky, kterou právě můžete pořídit v multiplexu Cinema City Slovanský dům. Jak již trefný název napovídá, jedná se o slevovou akci, a to konkrétně slevu 50% na druhou zakoupenou vstupenku. Zkrátka při nákupu dvou vstupenek, budete mít druhou za pouhou polovinu.

Akce trvá od 15. ledna do 26. února 2024 a platí na všechny filmy ve formátech 2D, 3D, IMAX. Se slevou lze zakoupit vstupenky i na formát 4DX.

CINEMA CITY Slovanský dům: Levná vstupenka pro vaši drahou polovičku

A to z daleka není jediná novinka, která na vás v kinech čeká. Nově totiž najdete na barech sladký popcorn s příchutí karamelu, který si můžete dát jak samostatně, tak si jej namixovat se slaným nebo šunkovo-sýrovým. Ti, kteří dávají přednost spíše nachos, také zoufat nemusí. Limitované decentně pikantní nachos s příchutí jalape?o-limeta čekají právě na vás.

Na programech kin v průběhu celé akce najdete spoustu lákavých titulů. Již nyní můžete vidět v kinech rodinný film Wonka, životopisný Ferarri, komiksového Aquamana a ztracené království, komedii Pan Blake k vašim službám, S tebou nikdy, Zásah štěstím, Jeden gól nebo To se mi snad zdá v hlavní roli s Nicolasem Cagem. Nechybí ani česká komedie Jedeme na teambuilding. Zástupcem hororu je film Noční koupání. Dětské publikum jistě ocení animáky, kterými jsou Přání a Ptáci stěhováci. Do konce ledna se ještě na plátnech kin objeví severský životopisný snímek Bastard v hlavní roli s Madsem Mikkelsenem. Kritiky úspěšně oceňovaný film Chudáčci nebo také tuzemské filmy jako Aristokratka ve varu Jiřího Vejdělka, životopisný film Karlos o životě zápasníka Karlose Vémoly nebo animovaný film Vynálezce.

CINEMA CITY Slovanský dům: Levná vstupenka pro vaši drahou polovičku

Během února na programu přibude historický životopisný film Jeden život, který mapuje neobyčejné činy Nicholase Wintona. Akční thriller Argylle: Tajný agent nebo marvelovka s názvem Madam Web. Pro mladší publikum nebudou chybět opět animáky, a to Nerozlučná dvojka, Kočka a pes: Šílené dobrodružství nebo Noemova archa. Fanoušky českého a slovenského filmu jistě potěší akční film Válka policajtů nebo komedie Franta mimozemšťan či Matka v trapu. V neposlední řadě se můžete těšit na film plný reggae Bob Marley: One Love. A také se nesmí opomenout, že král 70mm filmu Christhoper Nolan se vrací se svým Oppenheimerem na plátna IMAX.

Akce probíhá od pondělí 15. ledna v multiplexech Cinema City po celé ČR a trvá do pondělí 26. února.

50% sleva na druhou vstupenku platí na formáty 2D, 3D, IMAX 2D i 3D. Za výhodnou cenu je k dispozici také druhá vstupenka na speciální formát 4DX. Členové Cinema City CLUBu mohou na každou vstupenku využít ještě dodatečnou slevu v hodnotě 20 Kč. Akce se nevztahuje na veškeré zlevněné vstupné (dětské, seniorské ad.) a speciální eventy.

Vstupenky lze zakoupit on-line na www.cinemacity.cz nebo na pokladně ve Slovanském domě.

Zdroj foto: CINEMA CITY Slovanský dům

Související příspěvky