LUSH PALLADIUM: Prostě neodolatelná vůně!

Pokud chcete vonět jako ten nejsladší dezert, Lush má odpověď! Produkty, které provoněly celý svět! Tóny vanilky, kakaa, tonky, karamelu, či popcornu. Udělejte ze své každodenní rutiny zážitek jako ze sladkého snu, či cukrárny. S těmito Lush produkty se za vámi bude otáčet naprosto každý.

To nejlepší od značky LUSH naleznete v centru Pražských Příkop v prodejně LUSH PALLADIUM.

Tak neváhejte a buďte neodolatelní s Lush sladkými bestsellers!

Let the Good Times Roll

Pleťový cleanser 350 Kč / 100g

Tohle čistítko na obličej i tělo pleť jemně ošetří a zanechá ji hebkou na dotek a voňavou po máslovém popcornu. Kukuřičná mouka a polenta se postarají o jemný peeling, zatímco skořice stimuluje a zanechává pocit svěžesti a oživení. Vaše pleť bude nádherně hebká.

LUSH Prostě neodolatelná vůně!

Scrubee

Tělový kondicionér 395 Kč / kus

Tahle sladce voňavá zvláčňující máslová včelka vypadá jako něžnost sama, ale nepodceňujte její lešticí a drhnoucí schopnosti! Je plná mletých kokosových skořápek a mandlí a postará se tak o efektivní peeling.

LUSH Prostě neodolatelná vůně!

Power

Kondicionér od 385 Kč / kus

Tento kondicionér zvládne potřeby vašich vlasů jako po másle! Hydratuje je, posiluje a chrání je před působením vysokých teplot. Batáty plné  biotinu posílí vlasy a pomohou s roztřepenými konečky, zatímco javorový sirup dodává vašim vlasům hydrataci.

LUSH Prostě neodolatelná vůně!

Sticky Dates

Sprchový gel od 290 Kč / kus

Požitkářský sprchový gel, který si zamiluje celá rodina. Tohle sladké potěšení vás zahalí do závoje neodolatelné dlouhotrvající vůně – z 25 % jej tvoří zjemňující datlový sirup, ke kterému jsme přidali aromatickou vanilku se santalovým dřevem.

LUSH Prostě neodolatelná vůně!

Glen Cocoa

Pleťová maska 380 Kč / kus

Delikátní hýčkající maska plná pečujícího mandlového másla a absorpčního kakaového prášku.

LUSH Prostě neodolatelná vůně!

Super Milk

Pečující sprej na vlasy od 520 Kč / kus

Tento veganský bezoplachový kondicionér překypuje ošetřujícím mandlovým, kokosovým a ovesným mlékem, díky kterým vašim vláskům dopřeje pořádnou porci hydratace, aniž by je zatížil. Ideální pro všechny typy vlasů.

LUSH Prostě neodolatelná vůně!

Honey I Washed My Hair

Šampuk 350 Kč / kus

Tuhý šampon s neodolatelnou sladkou vůní a úžasně hydratačním fair trade medem zapracuje pilně jako včelička na spoustě lesku a hebkosti.

LUSH Prostě neodolatelná vůně!

Cookie Dough

Peeling na rty 320 Kč / kus

Krystalový cukr a jemňoučká mořská sůl je dokonale naleští a lahodná směs vanilky, mandlového esenciálního oleje, karobu a pryskyřice z jedle balzámové tvoří neodolatelnou příchuť vašich oblíbených pečených dobrot.

LUSH Prostě neodolatelná vůně!

Produkty jsou k dostání ve všech kamenných prodejnách a online.

Zdroj foto: LUSH

Související příspěvky