Lvíčkov – největší rodinný zábavní park v centru Prahy od června v Máji Národní

Svět plný her, zábavy, veselých zážitků a nekonečného dobrodružství se dětem a jejich rodičům otevře 24. června v novém rodinném zábavním parku Lvíčkov. V 5. patře zrekonstruovaného obchodního centra Máj Národní najdou vysněné místo, kde si mohou kdykoliv kvalitně užít společné chvíle přesně podle svých představ. Žádné starosti, jen radost!   

Lvíčkov – největší rodinný zábavní park v centru Prahy od června v Máji Národní

Vzduchové bludiště, Zipline míčkový bazén s miliony míčků, kolotoč, lezecká stěna, klouzačky, Soft Play hřiště, Mini City, tobogán, trampolíny, Ninja prolézací dráha, dětský bagr s míčky, arkádové hry, venkovní dětské hřiště s dráhou pro elektrická autíčka a několika naprosto unikátními, v České republice dosud nevídanými atrakcemi…. Ve Lvíčkově, největším rodinném zábavním parku v centru Prahy, je připraveno bezpočet vnitřních i venkovních aktivit přirozenou formou podporujících všestranný rozvoj dětí. To vše v pohodové atmosféře, v bezpečném, čistém, inspirativním prostředí, každý den a za každého počasí.

Lvíčkov – největší rodinný zábavní park v centru Prahy od června v Máji Národní

Ve Lvíčkově se těšíme na všechny děti a samozřejmě také na jejich rodiče, prarodiče a další dospěláky. U nás se mohou z pouhého doprovodu proměnit v aktivní účastníky her anebo mohou v klidu odpočívat – to je jen na nich. Náš personál je nejen přívětivý, ale také náležitě jazykově vybavený, takže rádi přivítáme i návštěvníky, kteří nehovoří česky,říká Halyna Lizanets, provozní manažerka rodinného zábavního parku Lvíčkov.

Lvíčkov – největší rodinný zábavní park v centru Prahy od června v Máji Národní

Skákání, klouzání, lezení, prolezání… A také mlsání! Stačí jeden pohled do menu restaurace U Lvíčka a je jasné, že tady si pochutná každý. Na výběr jsou zdravé dobroty, jako cuketové a mrkvové koláčky či zeleninové tyčinky a mrkvové hranolky s jogurtovým dipem, i klasický párek v rohlíku, kuřecí nugetky s hranolkami a zeleninou nebo třeba těstoviny s rajčatovou omáčkou. Mezinárodní kuchyni reprezentují tradiční španělské churros či wafle v nejrůznějších variacích. Nechybí ani veganské a bezlepkové verze oblíbených dětských jídel, jako jsou pizzy, sendviče a sladké dezerty. Součástí Lvíčkova je nejen restaurace, ale také speciální obchod s dárkovými předměty.

Ve Lvíčkově si děti mohou dosyta hrát, dovádět, užívat si přítomnosti rodičů a kamarádů. Místa je dost a pořád bude co objevovat, takže malí neposedové se v bezpečí náležitě vyřádí. Děti se ve Lvíčkově setkají se svými vrstevníky a stejně tak i jejich rodiče tady najdou spřízněnou komunitu. Lvíčkov je zkrátka ideálním místem pro intenzivní prožívání společného času dětí a rodičů, tak důležitého pro šťastné a spokojené dětství.

O Infinite Experience Group

Lvíčkov je součástí unikátního zábavního centra Infinite Experience Group, ve kterém návštěvníci Máje Národní najdou dobrodružství, nezapomenutelné zážitky a hry pro každého. Vzrušující cestu časem zpátky do historie nabídne expozice Back in Time – prostřednictvím chytrých technologií atraktivní formou přiblížíhistorii Prahy, legendy a události, které formovaly naši kulturu. Svět, kde vládnou superhrdinové, otevře Heroes Park. V Infinite Experience na milovníky her čekají stovky arkádovek z celého světa, nejmodernější závodní simulátory či našlapané počítače. K ještě lepším výkonům v minigolfu, šipkách a kulečníku zahraje DJ stage. Intenzivní zážitky umocní návštěva baru Fly Vista v nejvyšším patře s jedinečným 360° výhledem na celou Prahu.

Zdroj foto: Máj Národní, Lvíčkov

Související příspěvky