POLEDNÍ MENU – Čtvrtek 7.3.: Kde se dnes na Příkopech můžete dobře najíst? Poradíme s výběrem!

Dobře se najíst v centru Prahy na Pražských Příkopech je hračka, stačí si jen dobře vybrat…

Poradíme vám kde a co si dnes můžete dát dobrého!

POLEDNÍ MENU – Čtvrtek 7.3.2024

(vybraná jídla a restaurace)

LOKALITA HYBERNSKÁ ULICE

ČERVENÝ JELEN

Hybernská 1034/5, Praha 1 

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do 14:15 hodin.

Polévky:

Kulajda | houby | pošírované vejce | brambory | kopr | křupavá šalotka | – 85 Kč

Kuřecí s kukuřicí | polentové knedlíčky | řapíkatý celer | špenát | jarní cibulka | – 90 Kč

Hlavní jídlo:

Hovězí Angus Rumpsteak dokrmovaný zrnem | 200g | česnekoví máslo | langoš | lanýžová majonéza | Peccorino | nakládaný květák & ředkvičky | hlíva ústřičná | Dobročinné jídlo (z každé porce 50 Kč) od Jiřího Langmajera a Marka Fichtnera pro hospic Svatého Lazara | www.hsl.cz | Více o Dobrojídle zde v odkazu | – 345 Kč

Telecí pavouček | 150g | gratinované brambory | slaninová omáčka | tuřín | selský salát | – 235 Kč

Naše žloutkové Linguini & čerstvý černý lanýž | smetana | Peccorino | – 225 Kč

Guláš z hlívy ústřičné | majoránka | tuřín | louhovaný preclík | salát z pečené řepy | – 245 Kč

Špenátové lasagne | Mozzarella | rajčata | jemné salátové listy | bazalkový dresink | | citrónový jogurt | – 220 Kč

Dezert:

Napoleon řezy | listové těsto | žloutkový krém | citrónová poleva | – 85 Kč

Speciální nabídka:

V nabídce restaurace Červený Jelen na obědovém menu naleznete navíc ještě GRILL a A LA CARTE MENU i další dezerty.

Celé obědové menu naleznete ZDE V ODKAZU.

LOKALITA V CELNICE ULICE

LA GARE

V Celnici 1038/3, Praha 1 

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do 14:30 hodin.

Polévka:

Rybí vývar, mušle, estragon – 85 Kč

Předkrm:

Hřbet z divočáka worcester, koriandr, sojové výhonky – 185 Kč

Hlavní jídlo:

Tarte flambée s kozím sýrem a špenátem – 235 Kč

Treska skrei, čočkové ragú, citronová omáčka – 375 Kč

Telecí krk, smržová omáčka, grilovaný černý kořen – 348 Kč

Grilované hovězí žebro, marinovaná cibule, dušená rýže – 267 Kč

Holandský řízek ze stařeného masa, šťouchané brambory, salátek z jablek – 289 Kč

CACAO PRAGUE

V Celnici 1031/4, Praha 1 

Polévka:

Hráškový krém – 50 Kč

Hlavní jídlo:

Burger s trhaným krůtím masem a hranolky – 165 Kč

Salát s burratou, červenou řepou, rukolou a dýní – 155 Kč

Citronáda – 40 Kč

KOLKOVNA CELNICE

V Celnici 1031/4, Praha 1 

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.

Polévka:

Mexická fazolová polévka se zakysanou smetanou  – 45 Kč

Hlavní jídlo:

Krůtí prsa na špízu s anglickou slaninou a cibulkou, šťouchané brambory, 150g – 199 Kč

Kančí hřbet na šípkách, bramborové noky, 150g – 179 Kč

LOKALITA NA PŘÍKOPĚ ULICE

KOGO Slovanský dům

Na Příkopě 22, Praha 1 

Speciální denní nabídka:

CARPACCIO Z ČERSTVÉHO TUŇÁKA S VOLSKÝM OKEM A TERIYAKI SALSOU – 595 Kč

TATARÁK Z TUŇÁKA, LOSOSA A AVOKÁDA S WASABI MAJONÉZOU – 595 Kč

TATARÁK Z TUŇÁKA S AVOKÁDEM, SRIRACHOU A TERIYAKI SALSOU – 595 Kč

RIZOTO S LANGUSTÝNAMI A KREVETAMI NA SICILSKÝ ZPŮSOB – 555 Kč

RIZOTO S KREVETAMI A ZELENÝM CHŘESTEM – 585 Kč

KREVETY V JAPONSKÉ TEMPUŘE S PIKANTNÍ OMÁČKOU – 695 Kč

FILET Z DIVOKÉHO MOŘSKÉHO VLKA NA PÁNVI S KREVETAMI, RAJČATY A OLIVAMI S BRAMBOROVOU KAŠÍ SE ŠPENÁTEM – 695 Kč

CHOBOTNICE S CHERRY PICCANTE A KIMCHI – 565 Kč

FILET Z KAMBALY NA PROVENSÁLSKÝ ZPŮSOB S PEČENOU ZELENINOU – 725 Kč

SMAŽENÝ TELECÍ ŘÍZEK NA MILÁNSKÝ ZPŮSOB S BRAMBOROVOU KAŠÍ – 595 Kč

LOKALITA OVOCNÝ TRH ULICE

PUBLIC CHILLI

Ovocný trh 12, Praha 1 

Polévka:

Wonton polévka s vepřovým masem, shitake houbami a zeleninou – 69 Kč

Hlavní jídlo:

Kuřecí satay s pikantní arašídovou omáčkou, korejská rýže – 239 Kč

Orestovaný vepřový bok pěti vůní se zeleninou, čili a kokosovou rýží – 219 Kč

Velká wonton polévka s rýžovými nudlemi, shitake houbami a zeleninou – 229 Kč

Speciální nabídka:

KURZY VAŘENÍ

V Public Chilli pořádají kurzy vaření, kde vás Natali naučí vařit speciality převážně asijské kuchyně.

Více informací ZDE V ODKAZU.

NA ČEPU

Ovocný trh 1096/8, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.

Polévky:

Zelná s uzeninou, 0,3l – 50 Kč

Zeleninový krém s krutony, 0,3l – 50 Kč

Hlavní jídlo:

Smažený vepřový řízek, vídeňský bramborový salát, 130g – 205 Kč

Frankfurtská hovězí pečeně, houskový knedlík , 130g – 195 Kč

Kuřecí rizoto, sýr, červená řepa, 250g – 190 Kč

Bramborové šišky s mákem, cukrem, máslem, 250g – 180 Kč

Míchaný zeleninový salát s vepřovou panenkou na anglický způsob, toast, 250g – 255 Kč

Menu:

Zeleninový krém s krutony 0,3l & Asijské kuřecí placičky, bramborová kaše, 130g – 225 Kč

Nápoje k obědu:

Birell, birell pomelo&grep, 0,3l – 39 Kč

Čepovaná malinovka, 0,25l – 39 Kč

Filtrovaná voda s citrusy, 0,45l – 39 Kč

NOVÝ BONUS PROGRAM / 10+1 / – každý “ jedenáctý “ oběd do 200 Kč je ZDARMA!

Rozhovor se spolumajitelem restaurace Na Čepu – Jiřím Mokrým.

GAMBEROROSSO

Jakubská 744/4, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.

Polévka:

Zuppa di cavolo cappuccio con curcuma e pancetta – kapustová polévka s kurkumou a pancettou – 65 Kč

Hlavní jídlo:

Insalata Caprese – mozzarella, cherry rajčata, rukola, bazalka – 179 Kč

Risotto alla zucca con gorgonzola e spinaci – dýňové rizoto s gorgonzolou a špenátem – 190 Kč

Strozzapreti con salsiccia, pomodorini, zafferano, piselli – strozzapreti se salsicciou, rajčata, šáfran, hrášek – 210 Kč

Spaghetti con vongole, pomodoro, prezzemolo – špagety se srdcovkami, rajče, petržel – 325 Kč

Pizza Puttanesca – rajčata San Marzano, fior di latte, ančovičky, chilli, česnek, olivy, červená cibule – 199 Kč

LOKALITA NA POŘÍČÍ ULICE

AMANO

Na Poříčí 48, Praha 1

Polední menu servírují formou denních specialit ve všední dny od 12:00 do 15:00 hod.

Nabídka:

Polévka 125 Kč

Pasta / Risotto 345 Kč

Maso / Ryba 395 Kč

Menu:

Polévka z pečeného lilku s konfitovaným pórkem

Kachní ravioli s černou kapustou a omáčkou z červeného vína

LA REPUBLICA

Na Poříčí 1041/12, Praha 1

Polévka:

Zeleninový krém s krutóny – 40 Kč

Hlavní jídlo:

Smažená treska s bramborovou kaší a okurkovým salátkem – 169 Kč

Pečené kuřecí stehno s nádivkou a vařenými brambory – 169 Kč

Hovězí játra na slanině s rýží – 159 Kč

Filet z mořského vlka s citrónovou redukcí a bramborovým pyré – 299 Kč

Hovězí stroganoff se steakovými hranolkami – 299 Kč

LOKALITA CELETNÁ ULICE

PIVOVAR U SUPA

Celetná 563/22, Praha 1

Polévka:

Krémová česnečka – 57 Kč

Hlavní jídlo:

Kuřecí cacciatore, smažená polenta – 175 Kč

Pikantní asijský salát se smaženou rýží a bůčkem – 175 Kč

PASTA FRESCA

Celetná 11, Praha 1

Polévka:

Žampiónový krém – 85 Kč

Hlavní jídlo:

Rigatoni se žampiony portobello, ovčím sýrem a chilli papričkami – 198 Kč

Spaghetti s kalamáry, cuketou a česnekem – 225 Kč

Grilované selečí kotletky se špenátem a bramborovými noky – 338 Kč

LOKALITA SENOVÁŽNÉ NÁMĚSTÍ

BRASSERIE THE JULIUS

Senovážné náměstí 939/3, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.

Polévka:

Denní polévka – 85 Kč

Předkrmy:

Tatarák z hovězího masa s majonézou, kapary, topinky z bílého chleba – 140 Kč

Hlavní jídlo:

Jelení burger v jemné housce s rozpečeným sýrem Brie, karamelizovaná cibulka, rukola, hranolky, brusinkový dip – 290 Kč

Kuřecí prso supreme, pyré z pečené dýně, brambory, cukrový hrášek, lanýžová vellutata – 290 Kč

Pomalu pečený vepřový bok, uzená bramborová kaše, konfitovaný česnek, silná masová šťáva, cibulka – 280 Kč

Opečený tuňák v sezamu, salát s quinnou, avokádo, kukuřice, karotka s ředkvičkami, dresing z mučenky a zázvoru – 290 Kč

Pasta Arrabiata, rajčata, olivy, kapary, česnek, trhaná mozzarella, nakládaná bazalka, strouhaný sýr Pecorino – 280 Kč

Dvouchodové menu:

Denní polévka a hlavní jídlo si vyberte dle vaší chuti – 315 Kč

Dezerty:

Malinová pěna s bílou čokoládou – 140 Kč

Vanilková zmrzlina se slaným karamelem – 90 Kč

Něco zdravého:

Listový salát, čerstvá zelenina, domácí dresink – 210 Kč

Extra losos – 110 Kč

Extra kuře – 70 Kč

ZEM PRAGUE

Hotel Andaz, Senovážné náměstí 976/32, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.

Předkrmy:

Šmirgustovka, Uzená plec, Papriková klobása, Křepelčí vejce – 210 Kč

Zapečená brambora, Camembert, Tvaroh, Pažitka – 210 Kč

Hlavní jídlo:

‘Španělský ptáček¨, Kyselé okurky, Vejce, Stříbrné cibulky, Párek, Rýže – 395 Kč

Pečený Celer v solné krustě, Podmáslí, Lanýžová majonéza, Lískové ořechy, Libeček – 375 Kč

Dezert:

Sakura mochi, Yuzu, Jahoda, Matcha zmrzlina – 210 Kč

LOKALITA JINDŘIŠSKÁ ULICE

RESTAURACE TISKÁRNA – JINDŘIŠSKÁ

Jindřišská ulice 940/22, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:00 hodin.

Polévka:

POLÉVKA Z ČERVENÉ ČOČKY S KARI A RAJČATY – 45 Kč

Hlavní jídlo:

HOLANDSKÝ ŘÍZEK se sýrem gouda, bramborová kaše, okurkový salát – 189 Kč

HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ S VÍDEŇSKOU CIBULKOU, dušená rýže – 189 Kč

ZAPEČENÉ BRAMBORY s kuřecím masem, kukuřicí a pórkem, kyselá zelenina – 179 Kč

Speciální tip:

FILET ALJAŠSKÉ TRESKY S PIKANTNÍ RAJČATOVOU OMÁČKOU, pečený květák s pažitkou, grilovaná kukuřičná polenta – 219 Kč

ŠPEJLE – BISTRO a TAPAS BAR

Jindřišská 937/16, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.

Nabídněte si z našeho špejlového baru:

Účtovat vám budou podle počtu nasbíraných špejlí 33 Kč / ks

LOKALITA PRAŽSKÁ MASARYČKA

MASARYČKA

Masarykovo nádraží, Havlíčkova 1014/2, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:30 hodin.

Polévka:

Cibulačka se sýrovým toastem – 59 Kč

Předkrmy:


Šopský salát – 65 Kč

Hlavní jídlo:

Koprová omáčka se zastřenými vejci, brambory Grenaille  – 165 Kč

Lasagne s Boloňským ragú, mozzarellou a rukolou – 169 Kč

Thajské kuřecí kari s kokosovým mlékem, jasmínová rýže – 175 Kč

Pečeného baby kuřátka s hráškovým pyré a máslovou zeleninou, 1/2 – 229 Kč

LOKALITA NA FLORENCI

GREENTABLE – BISTRO

Florentinum, Na Florenci 15, Praha 1

GREENTABLE – GASTRO LOUNGE

Florentinum, Na Florenci 15, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:45 hodin.

LOKALITA OPLETALOVA ULICE

THE MONKEY BAR

Opletalova 21, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.

Polévka:

Bramborovo – porková polévka s křupavou slaninou – 100 Kč

Předkrmy:


Řecký salát – 130 Kč

Baba ghanoush s pita chlebem – 150 Kč

Hlavní jídlo:

Rizoto s krevetami, chery rajčátky, wakame – 230 Kč

Gnocchi v levandulové omáčce – 250 Kč

Vepřová quesadilla s pastou z červených fazolí, čedarem a nakládanou cibulí  – 250 Kč

Kuřecí Tikka Masala s jasmínovou rýží a koriandrem – 220 Kč

Grilovaný mořský vlk v rajčatové omáčce s kapary a grilovanou polentou – 240 Kč

Dezert:

Monkey bar Tiramisu – 100 Kč

LOKALITA PRAŽSKÝ VÁCLAVÁK

PEONY ASIAN FUSION

Palác Koruna, Václavské náměstí 1, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.

Polévka:

Polévka kuřecí, japonský vývar s kuřecím masem a zeleninou, sezamový olej – zdarma k hlavnímu jídlu

Hlavní jídlo:

Vit Chien, křupavá kachna, restovaná zelenina, jasmínová rýže – 239 Kč

Chicken Karaage, kuřecí kousky na japonský způsobí, salát, koktejlová omáčka, jasmínová rýže – 229 Kč

Tom Yum Bo, thajská pikantní svěží polévka dvou chutí, rýžové nudle, hovězí, MOC, vietnamské bylinky – 219 Kč

Sushi:

Tiker Poke Bowl, kreveta v tempuře, avokádo, okurka, žlutá řepa, sýr, wakame, edamame, kukuřice, nori, koktejlová a teriyaki omáčka, sezam – 259 Kč

Red Snow Roll + Gunkan Wakame, máslová ryba, mango, rukola, krabí krém, pálivá a teriyaki omáčka, pažitka – 269 Kč

Nápoje:

Birell, pomelo&grep, 0,3l – 39 Kč

Pilsner Urquell, 12°, 0,3l – 39 Kč

RESTAURACE TALÍŘ

Václavské nám. 779/16, Praha 1

Každý všední den připravujeme polední degustační menu. 

Polévka a tři degustační talíře se podávají mezi 11:00 a 14:00 hod.

Denní degustační menu:

Polévka – 36 Kč
Degustační talířek – 80 Kč

Denní menu:

Denní menu se podává mezi 12:00 a 14:00 hod.

Předkrm:

Lososový tataráček s koprovým cr?me fraiche, limeta, koriandr, bagetka – 237 Kč

Polévka:

Hovězí vývar s játrovou rýží, nudlemi a zahradní zeleninou – 55 Kč

Dýňový krém s kokosovým mlékem a koriandrem – 69 Kč

Hlavní jídlo:

Kuřecí Cordon bleu s bramborovou kaší a okurkovým salátkem – 185 Kč
Pašerácké vepřové medailonky, bramborové tolárky s remuládou, sázené vejce – 195 Kč
Smažené květákové růžičky s vařenými pažitkovými bramborami a tatarskou omáčkou – 170 Kč
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, kysané bílé zelí a smažená cibulka – 175 Kč
Grilované filátko ze sivena na zeleninovém kuskusu s omáčkou beurre blanc – 210 Kč 

LOKALITA ŠTĚPÁNSKÁ ULICE

ALCRON RESTAURANT

Hotel Alcron, Štěpánská 623/40, Praha 1

Předkrmy:

Ravioly – šalvějové máslo – dýně – ricotta – 145 Kč

Polévka z máslové dýně – 135 Kč

Hlavní jídlo:

Pečená kedlubna – slaná granola – bylinkové pyré  – granaille – 250 Kč

Candát – batáty – zauzené švestky – rakytníková omáčka – 365 Kč

Kuřecí supreme – polenta – bazalka – citrón – kukuřice – smetana – 375 Kč

Rib-eye – gratinované brambory – bazalka – cibule – 785 Kč

Dezert:

Mandlová tartaletka, vanilková zmrzlina – 140 Kč

Rakytníkový sorbet – 70 Kč

Navíc můžete využít i nabídku A LA CARTE v odkazu ZDE

LOKALITA VODIČKOVA ULICE

BOHEMIA GOOSE

Vodičkova 682/20, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:00 hodin.

Polévky:

Bramborový krém se slaninou – 59 Kč

Výběr polévek z našeho stálého menu za zvýhodněnou cenu – 59 Kč

Hlavní jídlo:

Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinky – 179 Kč

Trhaný přeštický čuník na restovaných bramborách se sázeným vejcem – 179 Kč

1/2 Pečeného kuřete, nakládaná zelenina, pažitkové brambory – 175 Kč

Rajská omáčka s masovými koulemi a těstovinami – 179 Kč

Pečená uzená kýta na chilli a zázvoru, bramborová kaše – 179 Kč

Dezert:

Dezert dle denní nabídky – 69 Kč

GARDEN´S RESTAURANT

Vodičkova 35, Praha 1

Polévky:

Polévka z červené čočky s kajenským pepřem, zakysaná smetana, čerstvý koriandr – 155 Kč

Předkrmy:

Hovězí carpaccio, olivy taggiasche, parmezán, rukola, pečivo – 325 Kč

Tatarák z daňka, lanýžové perličky, lanýžový olej, parmezán, pečivo – 325 Kč

Smoukovaná hovězí roštěná, yuzu okurka, perlová cibulka, dijon majonéza, piklovaná hořčičná semínka – 325 Kč

Hlavní jídlo:

Dančí ragú na červeném víně, estragonové krokety, lardo, lesní houby, pálená šalotka – 445 Kč (3 chodové menu 670 Kč)

Šafránové risotto, restované kalamáry, parmezánový crumble, prach z černých oliv – 455 Kč (3 chodové menu 680 Kč)

LOKALITA NÁRODNÍ ULICE

CAFÉ LOUVRE

Národní 22, Praha 1

Polévka:


POLÉVKA BORŠČ SE ZAKYSANOU SMETANOU
, 0,25l – 59 Kč

VELKÁ KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA SE ŠAFRÁNEM, máslové krutóny, 0,4l – 99 Kč

VELKÝ HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝM KNEDLÍKEM A ZELENINOU, 0,4l – 79 Kč

Hlavní jídlo:




KONFITOVANÉ KANČÍ KOSTKY NA JALOVCI
, dušené červené zelí, moravský bramborový knedlík, 180g – 199 Kč

VEPŘOVÉ RAMÍNKO NA ŽAMPIÓNECH, dušená rýže , 150g – 169 Kč

SEKANÁ PEČENĚ S MEDVĚDÍM ČESNEKEM, bramborová kaše, okurkové řezy, 150g – 189 Kč

ZAPEČENÝ KRŮTÍ STEAK SE ŠUNKOU A CAMEMBERTEM, restované fazolky, opečené brambory s tymiánem, 120g – 199 Kč

SPECIALITA – PALIČKY Z KUŘECÍCH KŘÍDEL NA MEDU A CHILLI, smažené bramborové hranolky, dresink z modrého sýra, zeleninové crudité, 250g – 219 Kč

SPECIALITA – PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY S UZENÝM MASEM, dušené hlávkové zelí, smažená cibulka, 350g  – 189 Kč

NEJVÍCE ŽÁDANÉ – VELKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ, karlovarské knedlíky, 180g – 269 Kč

NEJVÍCE ŽÁDANÉ – SVÍČKOVÁ PEČENĚ NA SMETANĚ, houskové knedlíky, brusinky, 200g – 269 Kč

NEJVÍCE ŽÁDANÉ – SMAŽENÉ KRŮTÍ ŘÍZEČKY V SEZAMOVÉ STROUHANCE, vídeňský bramborový salát, polníček, 180g – 269 Kč

JABLKA V ŽUPANU, nadýchané vinné šodó  – 149 Kč

KOZLOVNA U PAUKERTA

Národní 981/17, Praha 1

Polévka:

Dýňová polévka s praženými dýňovými semínky – 50 Kč

Hlavní jídlo:



Rajská omáčka s hovězím masem, těstoviny nebo houskový knedlík
, 150g – 192 Kč

Kapustové karbanátky s mletým masem, bramborová kaše, kyselá okurka, 150g – 184 Kč

Srbské krůtí ražniči s anglickou slaninou, pečené brambory, malý zelný salát, 150g – 186 Kč

RESTAURACE TISKÁRNA – NÁRODNÍ

Národní 39, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:00 hodin.

Polévka:

POLÉVKA Z ČERVENÉ ČOČKY S KARI A RAJČATY – 45 Kč

Hlavní jídlo:

HOLANDSKÝ ŘÍZEK se sýrem gouda, bramborová kaše, okurkový salát – 189 Kč

HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ S VÍDEŇSKOU CIBULKOU, dušená rýže – 189 Kč

ZAPEČENÉ BRAMBORY s kuřecím masem, kukuřicí a pórkem, kyselá zelenina – 179 Kč

Speciální tip:

FILET ALJAŠSKÉ TRESKY S PIKANTNÍ RAJČATOVOU OMÁČKOU, pečený květák s pažitkou, grilovaná kukuřičná polenta – 219 Kč

Polední menu na Pražských Příkopech

podporuje:

HOTELHOUSE.cz

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech.

Nevyjímaje restaurace, loby, bary, kavárny a vinárny.

Naleznete zde i tipy na golfová hřiště a resorty, fitness, sportoviště, bazény a koupaliště.

Související příspěvky