POLEDNÍ MENU – Čtvrtek 29.2.: Kde se dnes na Příkopech můžete dobře najíst? Poradíme s výběrem!

Dobře se najíst v centru Prahy na Pražských Příkopech je hračka, stačí si jen dobře vybrat…

Poradíme vám kde a co si dnes můžete dát dobrého!

POLEDNÍ MENU – Čtvrtek 29.2.2024

(vybraná jídla a restaurace)

LOKALITA HYBERNSKÁ ULICE

ČERVENÝ JELEN

Hybernská 1034/5, Praha 1 

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do 14:15 hodin.

Polévky:

Dršťková | majoránka | česnekové lupínky | vídeňská šalotka | – 85 Kč

Houbový vývar | sušené hříbky | žampiony| | dýňové špecle | žloutek | řeřicha zahradní | – 90 Kč

Hlavní jídlo:

Hovězí Angus Rumpsteak dokrmovaný zrnem | 200g | česnekoví máslo | langoš | lanýžová majonéza | Peccorino | nakládaný květák & ředkvičky | hlíva ústřičná | Dobročinné jídlo (z každé porce 50 Kč) od Jiřího Langmajera a Marka Fichtnera pro hospic Svatého Lazara | www.hsl.cz | Více o Dobrojídle zde v odkazu | – 345 Kč

Telecí krk | 150g | křenová omáčka | restovaný pórek | cibulová buchta | – 245 Kč

Vepřová žebra v meruňkové bbq omáčce | 400g | pečená brambora na soli s čedarem | restované krémové žampiony | Pak Choi | – 235 Kč

Kroupové rissotto | gorgonzola | vlašské ořechy | rukola | červené zelí | – 225 Kč

Špenátové lasagne | Mozzarella | rajčata | jemné salátové listy | bazalkový dresink | – 230 Kč

Dezert:

Jablečný závin | vlašské ořechy | tažené těsto | skořicová zmrzlina | – 85 Kč

Speciální nabídka:

V nabídce restaurace Červený Jelen na obědovém menu naleznete navíc ještě GRILL a A LA CARTE MENU i další dezerty.

Celé obědové menu naleznete ZDE V ODKAZU.

LOKALITA V CELNICE ULICE

LA GARE

V Celnici 1038/3, Praha 1 

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do 14:30 hodin.

Polévka:

Zelná, pikantní klobása – 85 Kč

Předkrm:

Gratinovaný sýr munster, chlebové krekry – 185 Kč

Hlavní jídlo:

Tarte flambée s chorizem – 235 Kč

Stew z chobotnice, capary, rajčata, bylinkové máslo, grenaille – 369 Kč

Telecí řízek, celerový salát, zelená jablka, tymiánová omáčka – 325 Kč

Kančí ragú, černý bez, rozmarýnové noky – 286 Kč

CACAO PRAGUE

V Celnici 1031/4, Praha 1 

Polévka:

Francouzská cibulačka se sýrem – 50 Kč

Hlavní jídlo:

Tagliatelle s vepřovou panenkou, špenátem, smetanou a houbami – 165 Kč

Řecký salát s fetou, olivami a rozpečenou bagetou – 155 Kč

Citronáda – 40 Kč

KOLKOVNA CELNICE

V Celnici 1031/4, Praha 1 

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.

Polévka:

Hovězí vývar s máslovou zeleninou a nudlemi – 45 Kč

Hlavní jídlo:

Krůtí prsa na šalvěji s máslovou šťávou, karotkou a bramborovou kaší, 150 g – 199 Kč

Pikantní nudličky z vepřové panenky se zeleninou, bramborák, 150g – 189 Kč

LOKALITA NA PŘÍKOPĚ ULICE

KOGO Slovanský dům

Na Příkopě 22, Praha 1 

Speciální denní nabídka:

CARPACCIO Z ČERSTVÉHO TUŇÁKA S VOLSKÝM OKEM A TERIYAKI SALSOU – 595 Kč

TATARÁK Z TUŇÁKA, LOSOSA A AVOKÁDA S WASABI MAJONÉZOU – 595 Kč

TATARÁK Z TUŇÁKA S AVOKÁDEM, SRIRACHOU A TERIYAKI SALSOU – 595 Kč

RIZOTO S LANGUSTÝNAMI A KREVETAMI NA SICILSKÝ ZPŮSOB – 555 Kč

RIZOTO S KREVETAMI A ZELENÝM CHŘESTEM – 585 Kč

KREVETY V JAPONSKÉ TEMPUŘE S PIKANTNÍ OMÁČKOU – 695 Kč

FILET Z DIVOKÉHO MOŘSKÉHO VLKA NA PÁNVI S KREVETAMI, RAJČATY A OLIVAMI S BRAMBOROVOU KAŠÍ SE ŠPENÁTEM – 695 Kč

CHOBOTNICE S CHERRY PICCANTE A KIMCHI – 565 Kč

FILET Z KAMBALY NA PROVENSÁLSKÝ ZPŮSOB S PEČENOU ZELENINOU – 725 Kč

SMAŽENÝ TELECÍ ŘÍZEK NA MILÁNSKÝ ZPŮSOB S BRAMBOROVOU KAŠÍ – 595 Kč

LOKALITA OVOCNÝ TRH ULICE

PUBLIC CHILLI

Ovocný trh 12, Praha 1 

Polévka:

Malá pikantní a kyselá polévka z kuřecího vývaru – 69 Kč

Hlavní jídlo:

Smažená rýže s hovězím masem, vejcem, sójovými výhonky a křupavou cibulkou – 229 Kč

Červené kari s kuřecím masem, zeleninou a rýží – 249 Kč

Orestované udon nudle s hovězím masem, sezamovou omáčkou, zeleninou a křupavou cibulkou – 239 Kč

Speciální nabídka:

KURZY VAŘENÍ

V Public Chilli pořádají kurzy vaření, kde vás Natali naučí vařit speciality převážně asijské kuchyně.

Více informací ZDE V ODKAZU.

NA ČEPU

Ovocný trh 1096/8, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.

Polévky:

Dršťková polévka, 0,3l – 50 Kč

Cuketový krém s krutony, 0,3l – 50 Kč

Hlavní jídlo:

Cikánská hovězí pečeně, houskový knedlík, 130g – 199 Kč

Sekaná pečeně, bramborová kaše, mrkvový salát, 150g – 190 Kč

Kuřecí medailonky, sýrová omáčka, bramborové krokety, 130g – 199 Kč

Špagety carbonara, parmezán, 250g – 190 Kč

Míchaný zeleninový salát s triem smažených sýrů, brusinkový dip, 250g – 235 Kč

Menu:

Cuketový krém s krutony 0,3l & ovocné meruňkové knedlíky, máslo, cukr, tvaroh, 3 ks – 225 Kč

Nápoje k obědu:

Birell, birell pomelo&grep, 0,3l – 39 Kč

Čepovaná malinovka, 0,25l – 39 Kč

Filtrovaná voda s citrusy, 0,45l – 39 Kč

NOVÝ BONUS PROGRAM / 10+1 / – každý “ jedenáctý “ oběd do 200 Kč je ZDARMA!

Rozhovor se spolumajitelem restaurace Na Čepu – Jiřím Mokrým.

GAMBEROROSSO

Jakubská 744/4, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.

Polévka:

Zuppa di pomodoro con parmigiano – rajčatová polévka s parmezánem – 65 Kč

Hlavní jídlo:

Melanzane alla Parmigiana – gratinovaný lilek, mozzarella, pečená rajčata, bazalka, parmezán – 179 Kč

Spaghetti Cacio e pepe špagety – Cacio e pepe, pecorino, černý a červený pepř – 190 Kč

Risotto con cozze, pomodoro, prezzemolo – rizoto se slávkami, rajče, petržel – 210 Kč

Lonza di maiale sous vide, lenticchie umbre, verdure, jus – vepřový bok sous vide, čočka po umbrijsku, zelenina, jus – 340 Kč

Pizza Finocchietto e Gorgonzola – rajčata San Marzano, fior di latte, fenyklový salám Finocchietto, gorgonzola, cibule – 199 Kč

LOKALITA NA POŘÍČÍ ULICE

LA REPUBLICA

Na Poříčí 1041/12, Praha 1

Polévka:

Italská minestrone – 40 Kč

Hlavní jídlo:

Kuskus se sušenými rajčaty a sýrem halloumi – 159 Kč

Kuřecí řízek s bramborovou kaší a rajčatovým salátkem – 169 Kč

Vepřový mexický guláš s houskovými knedlíky – 159 Kč

Hovězí rib-eye steak s bramborovými rösti a hříbkovým ragú – 299 Kč

Tagliatelle Al‘ Nero s filírovanou vepřovou panenkou – 299 Kč

LOKALITA CELETNÁ ULICE

PIVOVAR U SUPA

Celetná 563/22, Praha 1

Polévka:

Kulajda – 57 Kč

Hlavní jídlo:

Uzená plec, nádivka, brambory v popelu, majoránková omáčka – 175 Kč

Zeleninový salát s vajíčkem a smaženými grundlemi – 175 Kč

PASTA FRESCA

Celetná 11, Praha 1

Polévka:

Kuřecí vývar s domácí těstovinou – 85 Kč

Hlavní jídlo:

Risotto s hráškem a parmazánem – 198 Kč

Rigatoni se sušenou šunkou a smetanou – 225 Kč

Telecí karé s hříbkovou omáčkou, špenátem a rozmarýnovými brambory – 348 Kč

LOKALITA SENOVÁŽNÉ NÁMĚSTÍ

BRASSERIE THE JULIUS

Senovážné náměstí 939/3, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.

Polévka:

Denní polévka – 85 Kč

Předkrmy:

Hummus se špenátem a zeleným hráškem, květák, pražená semínka slunečnice – 140 Kč

Hlavní jídlo:

Telecí Saltimbocca se šalvějí a parmskou šunkou, gratinované brambory se smetanou a sýrem, tymiánový demi-glace – 290 Kč

Trhané kachní maso na smaženém langoši s červeným zelím, Teriyaki, praženým sezamem a čili – 290 Kč

Hovězí kostky dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou, šafránové rizoto – 280 Kč

Chapadla z kalamár na grilu, zeleninový kuskus s rajčaty a petrželí, Chimmichuri salsa – 290 Kč

Bramborové halušky s ovčím sýrem a pažitkou, škvařená slanina – 270 Kč

Dvouchodové menu:

Denní polévka a hlavní jídlo si vyberte dle vaší chuti – 315 Kč

Dezerty:

Vanilková Panna cotta s jahodami – 140 Kč

Citrónový sorbet s mátou a Proseccem – 90 Kč

Něco zdravého:

Listový salát, čerstvá zelenina, domácí dresink – 210 Kč

Extra losos – 110 Kč

Extra kuře – 70 Kč

ZEM PRAGUE

Hotel Andaz, Senovážné náměstí 976/32, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.

Předkrmy:

Pak choi, mrkev, Frisée salát, arašídy, koriandr, červené chilli – 225 Kč

Tuňák, kukuřice, petržel, brioška – 265 Kč

Bramborová polévka, mrkev, libeček, nakládané houby – 245 Kč

Hlavní jídlo:

Vepřová panenka, červené zelí, jablko, vepřové škvarky – 405 Kč

Vepřová panenka, červené zelí, jablko, vepřové škvarky – 455 Kč

Květák, sýrová espuma, červená ředkev, pórek – 395 Kč

Dezert:

Tvarohový dort, Coulis z lesních plodů, vanilková zmrzlina – 205 Kč

LOKALITA JINDŘIŠSKÁ ULICE

RESTAURACE TISKÁRNA – JINDŘIŠSKÁ

Jindřišská ulice 940/22, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:00 hodin.

Polévka:

HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI – 45 Kč

Hlavní jídlo:

PEČENÁ KRŮTÍ PRSA s omáčkou Choron, americké brambory s karotkou – 189 Kč

CHILLI CON CARNE s kysanou smetanou, pšeničná tortilla – 189 Kč

BROKOLICE V SEZAMOVÉM TĚSTÍČKU, rýže, salát z okurek s koriandrem – 179 Kč

Speciální tip:

CAESAR SALÁT S ANGLICKÝM ROASTBEEFEM, vařeným vejcem, sýrem Gran Biraghi a česnekovými krutóny – 219 Kč

ŠPEJLE – BISTRO a TAPAS BAR

Jindřišská 937/16, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.

Nabídněte si z našeho špejlového baru:

Účtovat vám budou podle počtu nasbíraných špejlí 33 Kč / ks

LOKALITA PRAŽSKÁ MASARYČKA

MASARYČKA

Masarykovo nádraží, Havlíčkova 1014/2, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:30 hodin.

Polévka:

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi – 59 Kč

Předkrmy:


Okurkový salát – 59 Kč

Hlavní jídlo:

Krémové rizoto s červenou řepou, bazalkovým olejem, rukolou a sýrem Grana Padano  – 165 Kč

Přírodní sekaný řízek se sýrem a kapary, šťouchané brambory – 169 Kč

Nudličky z vepřové panenky na zeleném pepři, krokety – 175 Kč

Vepřový steak se slaninou a sázeným vejcem, hranolky – 219 Kč

LOKALITA NA FLORENCI

GREENTABLE – BISTRO

Florentinum, Na Florenci 15, Praha 1

Polévky:


Polívka z pečených rajčat s trhanou zeleninou (malá) – 75 Kč

Polívka z pečených rajčat s trhanou zeleninou (velká + pečivo) – 105 Kč

Hlavní jídlo:

Lasagne, ricotta, špenát, malý listový salát – 235 Kč

Bramborové knedlíky se švestkami, oříškové máslo, strouhaný perník, tvaroh – 195 Kč

Kung-pao, sojové boby, arašidy, basmati rýže – 195 Kč

Salát s rajčaty, burrata, olivový olej, listový salát, olivy, domácí chléb – 235 Kč

Koprová omáčka, 2 vejce z louky, grenaille z pece – 195 Kč

Tataráček z pečené cukety, bazalka, sušená rajčata, domácí chléb – 165 Kč

GREENTABLE – GASTRO LOUNGE

Florentinum, Na Florenci 15, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:45 hodin.

Předkrmy:


Květákový krém s parmskou šunkou a máslovými krutony – 125 Kč

Hlavní jídlo:

Mořský ďas v máslové omáčce se slávkami, citrusy a zeleninou  – 625 Kč

Grilovaná chobotnice s pěnou z pečených paprik, quinoa salsa a demi glace – 655 Kč

Risotto s Périgord černým lanýžem  – 325 Kč

Pečená křepelka s dýňovým pyré, fava fazolemi a bramborovými gnocchi – 445 Kč

Kuřecí roláda se smržovou omáčkou a mačkané brambory s guanciale – 425 Kč

Dezert:

Čokoládová pěna s ovocnou omáčkou – 165 Kč

LOKALITA OPLETALOVA ULICE

THE MONKEY BAR

Opletalova 21, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.

Polévka:

Celerová polévka s lanýžovým olejem – 100 Kč

Předkrmy:


Salát Caesar s kuřecím masem – 130 Kč

Guacamole s pistáciemi a domácími nachos – 150 Kč

Hlavní jídlo:

Rizoto s liškami a mandlemi  – 230 Kč

Tagliatelle s uzeným lososem a brokolicí, smetanová omáčka – 250 Kč

Telecí maso na lovecký způsob se slaninou, houbami a bramborovou kaší  – 250 Kč

Kuřecí špíz, salát z nakládané zeleniny, česneková majonéza – 220 Kč

Grilovaný mořský vlk s kořenovou zeleninou a holandskou omáčkou – 240 Kč

Dezert:

Malinové brownie – 100 Kč

LOKALITA PRAŽSKÝ VÁCLAVÁK

PEONY ASIAN FUSION

Palác Koruna, Václavské náměstí 1, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.

Polévka:

Polévka Miso Tofu, tradiční japonská miso polévka, tofu, mořské řasy, jarní cubulka – zdarma k hlavnímu jídlu

Hlavní jídlo:

Vit Chien Sot Mango, křupavá kachna, mango omáčka, salát, jasmínová rýže – 239 Kč

Bo Xao Hanh, restované hovězí s cibulí, jasmínová rýže – 229 Kč

Chicken Katsu, kuřecí steak obalovaný panco strouhankou, restovaná zelenina, jasmínová rýže – 219 Kč

Sushi:

Tuna Cake, tuňák, avokádo, okurka, žlutá řepa, sýr, wakame, krabí krém, koktejlová a teriyaki omáčka, sezam – 269 Kč

Roku Roll + Temaki Ebi, smažený losos v tempuře, mango, avokádo, sýr, krabí krém, sněhová a mango omáčka, tobiko – 269 Kč

RESTAURACE TALÍŘ

Václavské nám. 779/16, Praha 1

Každý všední den připravujeme polední degustační menu. 

Polévka a tři degustační talíře se podávají mezi 11:00 a 14:00 hod.

Denní degustační menu:

Polévka – 36 Kč
Degustační talířek – 80 Kč

Polévka:

Bramborová polévka s lesními houbami

Hlavní jídlo:

Hovězí guláš z karabáčku se špekovými knedlíky, marinovaná cibulka

Spaghetti aglio olio e peperoncino, grana padano

Míchaný salát s kuřecím masem, bagetka

LOKALITA ŠTĚPÁNSKÁ ULICE

ALCRON RESTAURANT

Hotel Alcron, Štěpánská 623/40, Praha 1

Předkrmy:

POLÉVKA Z ČERVENÉ ŘEPY – KÁVA – KOZÍ SÝR – KOKOS – 135 Kč

KŘENOVÝ MOUSSE – VEJCE 63°C- FAZOLKY – 135 Kč

Hlavní jídlo:

DÝNĚ – KADEŘÁVEK – POHANKOVÁ OMÁČKA  – MANDLE A KAŠTANY – 250 Kč

TRESKA – PEČENÉ GRENAILLE – ŠPENÁT – BEURRE BLANC – KAPARY – 365 Kč

KACHNÍ PRSO – LOKŠE – ČERVENÉ ZELÍ – BROCOLLINI – 375 Kč

RIB-EYE – TOPINAMBUR– GRATINOVANÉ BRAMBORY– CIBULE – 785 Kč

Dezert:

DORTÍK ZE TŘÍ ČOKOLÁD – 140 Kč

JAHODOVÝ SORBET – 70 Kč

Navíc můžete využít i nabídku A LA CARTE v odkazu ZDE

LOKALITA VODIČKOVA ULICE

BOHEMIA GOOSE

Vodičkova 682/20, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:00 hodin.

Polévky:

Čočková s chlebovými krutóny – 59 Kč

Výběr polévek z našeho stálého menu za zvýhodněnou cenu – 59 Kč

Hlavní jídlo:

Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinky – 179 Kč

Trhaný přeštický čuník na restovaných bramborách se sázeným vejcem – 179 Kč

1/2 Pečeného kuřete, nakládaná zelenina, pažitkové brambory – 175 Kč

Uzené maso s kysaným zelím, domácí bramboráčky – 179 Kč

Špagety po UHLÍŘSKU – 179 Kč

Dezert:

Dezert dle denní nabídky – 69 Kč

GARDEN´S RESTAURANT

Vodičkova 35, Praha 1

Polévky:

Krém z pečeného květáku, espuma z modrého sýra, pražené mandle – 155 Kč

Předkrmy:

Hovězí carpaccio, olivy taggiasche, parmezán, rukola, pečivo – 325 Kč

Smoukovaná hovězí roštěná, yuzu okurka, perlová cibulka, dijon majonéza, piklovaná hořčičná semínka – 325 Kč

Tatarák z daňka, lanýžové perličky, lanýžový olej, parmezán, pečivo – 325 Kč

Hlavní jídlo:

Paprikové risotto s kozím sýrem, grilovaná cuketa, parmezánový crumble – 395 Kč (3 chodové menu 690 Kč)

Domácí pappardelle s hříbkovou omáčkou a dančím, estragon, parmezán – 425 Kč (3 chodové menu 650 Kč)

LOKALITA NÁRODNÍ ULICE

CAFÉ LOUVRE

Národní 22, Praha 1

Polévka:


BROKOLICOVÝ KRÉM S MÁSLOVÝMI KRUTÓNY
, 0,25l – 59 Kč

VELKÁ KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA SE ŠAFRÁNEM, máslové krutóny, 0,4l – 99 Kč

VELKÝ HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝM KNEDLÍKEM A ZELENINOU, 0,4l – 79 Kč

Hlavní jídlo:




MORAVSKÝ VRABEC
, dušené hlávkové zelí, houskové knedlíky, 150g – 179 Kč

SMAŽENÉ KUŘECÍ STEHÝNKO V PARMAZÁNOVÉ KRUSTĚ, bramborová kaše, trhaný salátek, 300g – 189 Kč

JEMNÉ SMETANOVÉ RAGÚ Z KRÁLIČÍHO HŘBETU SE ŽAMPIÓNY, dušená rýže basmati, 150g – 189 Kč

SPECIALITA – BURGER Z IRSKÉHO BÝČKA, cheddar, BBQ omáčka, vypečená slanina, hranolky, česneková majonéza, 150g – 219 Kč

SPECIALITA – JEMNÁ GRILOVANÁ KLOBÁSKA, pyré ze sladkých brambor, zelný salát s majonézou a kari, 150g – 189 Kč

SPECIALITA – ZPRUDKA OPEČENÝ FILET Z TUŇÁKA V SEZAMU, olivová tapenáda, zeleninové hranolky, 200g – 259 Kč

NEJVÍCE ŽÁDANÉ – VELKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ, karlovarské knedlíky, 180g – 269 Kč

NEJVÍCE ŽÁDANÉ – SVÍČKOVÁ PEČENĚ NA SMETANĚ, houskové knedlíky, brusinky, 200g – 269 Kč

NEJVÍCE ŽÁDANÉ – SMAŽENÉ KRŮTÍ ŘÍZEČKY V SEZAMOVÉ STROUHANCE, vídeňský bramborový salát, polníček, 180g – 269 Kč

BABIČČINY DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM A KAPKOU TUZEMÁKU – 159 Kč

KOZLOVNA U PAUKERTA

Národní 981/17, Praha 1

Polévka:

Kapustová se slaninou – 50 Kč

Hlavní jídlo:



Hovězí na česneku s listovým špenátem a bramborovými knedlíky
, 150g – 187 Kč

Medailonky z vepřové panenky, zeleninové ratatouille, batátové pyré, 150g – 195 Kč

Smažený hermelín s petrželovým bramborem a naší tatarskou omáčkou, 1ks – 182 Kč

RESTAURACE TISKÁRNA – NÁRODNÍ

Národní 39, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:00 hodin.

Polévka:

HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI – 45 Kč

Hlavní jídlo:

PEČENÁ KRŮTÍ PRSA s omáčkou Choron, americké brambory s karotkou – 189 Kč

CHILLI CON CARNE s kysanou smetanou, pšeničná tortilla – 189 Kč

BROKOLICE V SEZAMOVÉM TĚSTÍČKU, rýže, salát z okurek s koriandrem – 179 Kč

Speciální tip:

CAESAR SALÁT S ANGLICKÝM ROASTBEEFEM, vařeným vejcem, sýrem Gran Biraghi a česnekovými krutóny – 219 Kč

Polední menu na Pražských Příkopech

podporuje:

HOTELHOUSE.cz

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech.

Nevyjímaje restaurace, loby, bary, kavárny a vinárny.

Naleznete zde i tipy na golfová hřiště a resorty, fitness, sportoviště, bazény a koupaliště.

Související příspěvky