POLEDNÍ MENU – Úterý 12.3.: Kde se dnes na Příkopech můžete dobře najíst? Poradíme s výběrem!

Dobře se najíst v centru Prahy na Pražských Příkopech je hračka, stačí si jen dobře vybrat…

Poradíme vám kde a co si dnes můžete dát dobrého!

POLEDNÍ MENU – Úterý 12.3.2024

(vybraná jídla a restaurace)

LOKALITA HYBERNSKÁ ULICE

ČERVENÝ JELEN

Hybernská 1034/5, Praha 1 

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do 14:15 hodin.

Polévky:

Kohoutí vývar | játrový knedlík | vaječné nudle | mrkev | – 85 Kč

Karotkový krém | zázvor | kokosové mléko | koriandr | brioška | – 85 Kč

Hlavní jídlo:

Nadívané jarní kuřátko | 1/2 | slaninová nádivka se šalvějí | citronové jus | špenátové listy | konfitovaná kořenová zelenina v kachním tuku | – 235 Kč

Hřbetní filet z tresky | 160g | omáčka s medvědím česnekem | pórek | hrášek | bramborová rosti | – 245 Kč

Hovězí steak „Strinberg“| 180g | cibulovo-hořčičná krusta | pepperonatta | pečená brambora na soli | zakysaná smetana s bylinkami | – 265 Kč

Pečená vaječná frittata | Ementál | čedar | batáty | brokolice | jarní cibulka | – 225 Kč

Dýňové risotto | Hokaido & máslová dýně| rajčata | Gorgonzola| Mascarpone | | dýňová semínka | – 230 Kč

Dezert:

Maxi makronka| krém z mléčné čokolády | karamelizované ořechy | – 85 Kč

Speciální nabídka:

V nabídce restaurace Červený Jelen na obědovém menu naleznete navíc ještě GRILL a A LA CARTE MENU i další dezerty.

Celé obědové menu naleznete ZDE V ODKAZU.

LOKALITA V CELNICE ULICE

LA GARE

V Celnici 1038/3, Praha 1 

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do 14:30 hodin.

Polévka:

Čočková, římský kmín – 85 Kč

Předkrm:

Tarte flambée se sýrem munster – 235 Kč

Hlavní jídlo:

Grilovaná hlíva, grenaille, vejce 63°C, holandská omáčka – 247 Kč

Černé risotto, tomaty, kalamáry – 295 Kč

Králičí hřbet plněný olivami a bylinkami, koňaková omáčka, špecle – 348 Kč

Grilované hovězí žebro, marinovaná cibule, dušená rýže – 267 Kč

Hovězí roastbeef, pepřová omáčka, Lyonské brambory – 316 Kč

CACAO PRAGUE

V Celnici 1031/4, Praha 1 

Polévka:

Kuřecí vývar – 50 Kč

Hlavní jídlo:

Dušené hovězí s mrkví na rozmarýnu s bramborem – 165 Kč

Gnocchi se sýrovou omáčkou a červenou cibulkou – 155 Kč

Zázvorová limonáda – 40 Kč

KOLKOVNA CELNICE

V Celnici 1031/4, Praha 1 

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.

Polévka:

Jarní zeleninový krém  – 45 Kč

Hlavní jídlo:

Grilovaný hovězí pupek, smetan.brambory s celerem, om.z červen. vína, 150 g – 209 Kč

Bílá vinná klobása, mačkané brambory, zelný salát, 150g – 179 Kč

RESTAURACE OBECNÍ DŮM

Nám. Republiky 1090/5, Praha 1

Polévky:

Jemný hráškový krém, parmazánová arancina – 125 Kč

Předkrmy:

Caesar salát, grilované kuřecí prso, ančovičkový dresink, chlebový chips, parmazán – 210 Kč

Hlavní jídlo:

Pošírovaný mořský vlk, šafránová tarhoňa, zelený olej, marinované olivy     – 349 Kč

Krůtí steak špikovaný slaninou, opečené brambory, omáčka z medvědího česneku – 329 Kč

Kančí ragů s kořenovou zeleninou, špecle opékané na sádle – 285 Kč

LOKALITA NA PŘÍKOPĚ ULICE

KOGO Slovanský dům

Na Příkopě 22, Praha 1 

Speciální denní nabídka:

CARPACCIO Z ČERSTVÉHO TUŇÁKA S VOLSKÝM OKEM A TERIYAKI SALSOU – 595 Kč

TATARÁK Z TUŇÁKA, LOSOSA A AVOKÁDA S WASABI MAJONÉZOU – 595 Kč

TATARÁK Z TUŇÁKA S AVOKÁDEM, SRIRACHOU A TERIYAKI SALSOU – 595 Kč

RIZOTO S LANGUSTÝNAMI A KREVETAMI NA SICILSKÝ ZPŮSOB – 555 Kč

RIZOTO S KREVETAMI A ZELENÝM CHŘESTEM – 585 Kč

KREVETY V JAPONSKÉ TEMPUŘE S PIKANTNÍ OMÁČKOU – 695 Kč

FILET Z DIVOKÉHO MOŘSKÉHO VLKA NA PÁNVI S KREVETAMI, RAJČATY A OLIVAMI S BRAMBOROVOU KAŠÍ SE ŠPENÁTEM – 695 Kč

CHOBOTNICE S CHERRY PICCANTE A KIMCHI – 565 Kč

FILET Z KAMBALY NA PROVENSÁLSKÝ ZPŮSOB S PEČENOU ZELENINOU – 725 Kč

SMAŽENÝ TELECÍ ŘÍZEK NA MILÁNSKÝ ZPŮSOB S BRAMBOROVOU KAŠÍ – 595 Kč

LOKALITA OVOCNÝ TRH ULICE

PUBLIC CHILLI

Ovocný trh 12, Praha 1 

Polévka:

Kuřecí vývar s rozšlehaným vejcem – 69 Kč

Hlavní jídlo:

Vepřové masové kuličky na rajské omáčce s kokosovou rýži, koriandrem – 229 Kč

Pad thai s kuřecím masem, zeleninou a praženými arašídy – 239 Kč

Bun nem smažené vepřové závitky se salátem, rýžovými nudlemi, sladkokyselou omáčkou, praženými arašidy a křupavou cibulkou – 229 Kč

Speciální nabídka:

KURZY VAŘENÍ

V Public Chilli pořádají kurzy vaření, kde vás Natali naučí vařit speciality převážně asijské kuchyně.

Více informací ZDE V ODKAZU.

NA ČEPU

Ovocný trh 1096/8, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.

Polévky:

Kuřecí velouté, 0,3l – 50 Kč

Zeleninový vývar s kapáním, 0,3l – 50 Kč

Hlavní jídlo:

 Medailonky z vepřové panenky, dijonská omáčka, krokety, 130g – 219 Kč

Španělské hovězí kostky, dušená rýže, 130g – 195 Kč

Kuřecí stripsy ve vinném těstíčku, bramborová kaše, 250g – 190 Kč

Špagety pomodoro, parmazán, 250g – 190 Kč

Míchaný zeleninový salát s quinoa a mozzarellou, toast, 250g – 255 Kč

Menu:

Kuřecí velouté 0,3l & Moravský vrabec, špenát, bramborový knedlík, 130g – 225 Kč

Nápoje k obědu:

Birell, birell pomelo&grep, 0,3l – 39 Kč

Čepovaná malinovka, 0,25l – 39 Kč

Filtrovaná voda s citrusy, 0,45l – 39 Kč

NOVÝ BONUS PROGRAM / 10+1 / – každý “ jedenáctý “ oběd do 200 Kč je ZDARMA!

Rozhovor se spolumajitelem restaurace Na Čepu – Jiřím Mokrým.

GAMBEROROSSO

Jakubská 744/4, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.

Polévka:

Crema di carote con cannella – mrkvový krém se skořicí – 65 Kč

Hlavní jídlo:

Insalata Nizza míchaný sezonní – salát s tuňákem, černé olivy, vejce – 179 Kč

Lasagne di verdure, insalata, besciamella – zeleninové lasagne, salát, bešamel – 190 Kč

Gnocchi di patate con salsiccia, funghi, rosmarino – bramborové noky se salsicciou, houby, rozmarýn – 210 Kč

Filetto di dentice rosso, carota, piselli, bok choy, succo di yuzu – filet z chňapala červeného, karotka, hrášek, bok choy, yuzu jus – 355 Kč

Pizza Zucchine e Capra – fior di latte, bazalkové pesto, cuketa, kozí sýr, piniové oříšky – 189 Kč

LOKALITA NA POŘÍČÍ ULICE

AMANO

Na Poříčí 48, Praha 1

Polední menu servírují formou denních specialit ve všední dny od 12:00 do 15:00 hod.

Nabídka:

Polévka 125 Kč

Pasta / Risotto 345 Kč

Maso / Ryba 395 Kč

Menu:

Polévka z lesních hub, bylinkové Mascarpone

Risotto se sýrem Provolone picante, glazovaná telecí líčka

LA REPUBLICA

Na Poříčí 1041/12, Praha 1

Polévka:

Fazolová – 40 Kč

Hlavní jídlo:

Zapečený lilek se zeleninou ratatouille a bazalkovým pestem – 159 Kč

Kuře na zeleném kari s jasmínovou rýží – 169 Kč

Bratislavská pečeně s houskovými knedlíky – 179 Kč

Hovězí flank steak s rozmarýnovými brambory a pepřovou omáčkou – 299 Kč

Losos s chorizem, cherry rajčaty a čerstvou bazalkou – 299 Kč

LOKALITA CELETNÁ ULICE

PIVOVAR U SUPA

Celetná 563/22, Praha 1

Polévka:

Krémová kedlubnová – 57 Kč

Hlavní jídlo:

Penne alla arrabiata s kuřecím masem – 175 Kč

Jarní závitky s kuřecím prsem a omeletou, arašídová omáčka – 175 Kč

PASTA FRESCA

Celetná 11, Praha 1

Polévka:

Celerová polévka s marinovanou krevetou – 85 Kč

Hlavní jídlo:

Bazalkové gnocchi s rajčaty a straciattellou – 208 Kč

Rigatoni s italskou klobásou salsiccia, rajčaty a parmazánem – 225 Kč

Grilovaný losos s glazírovanou šalotkou, cuketou a brambory – 348 Kč

LOKALITA SENOVÁŽNÉ NÁMĚSTÍ

BRASSERIE THE JULIUS

Senovážné náměstí 939/3, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.

Polévka:

Denní polévka – 85 Kč

Předkrmy:

Tatarák z hovězího masa s majonézou, kapary, topinky z bílého chleba – 140 Kč

Hlavní jídlo:

Steak z Top Blade USA, zelené fazolky, červená cibule, bramborová kaše, rozmarýnový demi-glace – 290 Kč

Kuřecí Pad Thai vaječné nudle, zelenina, koriandr, arašídy, limetka, smažená cibulka – 280 Kč

Opečený filet z candáta, jarní zelenina na másle, cukrový hrášek, rajčatová pěna, výhonky – 290 Kč

Hlíva královská, zastřené vejce, cizrnové pyré, omáčka beurre blanc s naším bylinkovým olejem – 280 Kč

Pasta carbonara, italská slanina guanciale, žloutek, sýr Pecorino, čerstvě mletý pepř – 290 Kč

Dvouchodové menu:

Denní polévka a hlavní jídlo si vyberte dle vaší chuti – 315 Kč

Dezerty:

Trhanec se sladkým tvarohem, malinový džem, borůvky – 140 Kč

Čokoládová zmrzlina s Nutellou – 90 Kč

Něco zdravého:

Listový salát, čerstvá zelenina, domácí dresink – 210 Kč

Extra losos – 110 Kč

Extra kuře – 70 Kč

ZEM PRAGUE

Hotel Andaz, Senovážné náměstí 976/32, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.

Předkrmy:

Hovězí kroketa, Červené zelí, Švestky, Lískové ořechy – 210 Kč

Miso polévka, Udon nudle, Mrkve, Tofu, Koriandr – 210 Kč

Hlavní jídlo:

Vepřová líčka, Čočka, Fermentovaný tuřín, Vepřový vývar – 396 Kč

Pečená řepa, Mrkvové pyré, Pikantní granola, Bryndza – 376 Kč

Dezert:

Jahodové mochi, Yuzu, Sakura, Kaviár, Matcha ice cream – 210 Kč

HOFFA BAR PRAHA

Senovážné náměstí 22, Praha 1

Polévka:

Houbový krém, 4 dcl     – 70 Kč

Domácí hovězí vývar, 4 dcl       – 70 Kč

Polévka s hlavním chodem, 2 dcl        – 30 Kč

Hlavní jídlo:

Lasagne bolognese, 150g – 180 Kč

Krůtí výpečky na pivu se špenátem a bramborovým knedlíkem, 150g – 180 Kč

Pečený hermelín v mandlové krustě s brusinkami a salátkem, 250g   – 170 Kč

Salát Cobb s kuřecím masem, avokádem, modrým sýrem, vejcem a slaninou, 200g – 170 Kč

Dezert:

Dezert dle denní nabídky      – 60 Kč

LOKALITA JINDŘIŠSKÁ ULICE

RESTAURACE TISKÁRNA – JINDŘIŠSKÁ

Jindřišská ulice 940/22, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:00 hodin.

Polévka:

RAJSKÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU – 59 Kč

Hlavní jídlo:

KUŘECÍ ŠPÍZ SE SLANINOU, bramborové krokety, tatarská omáčka – 189 Kč

SPAGHETTI S HOUBAMI, parmazánovou omáčkou a petrželí – 189 Kč

FRANKFURTSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ s párky, jasmínová rýže – 179 Kč

Speciální tip:

PANENSKÁ SVÍČKOVÁ S DIJONSKOU OMÁČKOU, mladá kapusta na másle, pečené americké brambory – 219 Kč

ŠPEJLE – BISTRO a TAPAS BAR

Jindřišská 937/16, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.

Nabídněte si z našeho špejlového baru:

Účtovat vám budou podle počtu nasbíraných špejlí 33 Kč / ks

LOKALITA PRAŽSKÁ MASARYČKA

MASARYČKA

Masarykovo nádraží, Havlíčkova 1014/2, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:30 hodin.

Polévka:

Zelná polévka s klobásou – 59 Kč

Předkrmy:


Mrkvový salát s jablky – 59 Kč

Hlavní jídlo:

Halušky s opečenou slaninou a bryndzou  – 165 Kč

Krémové rizoto s hříbky, rukolou a sýrem Grana Padano – 169 Kč

Stroganoff z vepřové panenky s jasmínovou rýží – 175 Kč

Filet z lososa s máslovými grenaillemi a hořčičnou omáčkou s koprem a medem – 249 Kč

LOKALITA NA FLORENCI

GREENTABLE – BISTRO

Florentinum, Na Florenci 15, Praha 1

GREENTABLE – GASTRO LOUNGE

Florentinum, Na Florenci 15, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:45 hodin.

LOKALITA OPLETALOVA ULICE

THE MONKEY BAR

Opletalova 21, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.

Polévka:

Polévka ze sladkých brambor a mrkve s nakládaným zázvorem – 100 Kč

Předkrmy:


Salát s rukolou a marinovanou červenou řepou, sýr feta – 130 Kč

Hummus z červené řepy a kozího sýra – 150 Kč

Hlavní jídlo:

Rizoto s karamelizovanou cibulí a modrým sýrem – 230 Kč

Zapečené gnocchi v lanýžové omáčce se sýrem brie – 250 Kč

Grilované kuřecí supreme na krémovém špenátu s pečenými cherry rajčátky  – 250 Kč

Pečený vepřový bůček s teriyaki glazurou, podávaný s topinamburovým pyré, pak choi – 220 Kč

Grilovaný filet z lososa se zeleninou a sladkou sójovou omáčkouu – 240 Kč

Dezert:

Snickers dort se slaným karamelem – 100 Kč

LOKALITA PRAŽSKÝ VÁCLAVÁK

PEONY ASIAN FUSION

Palác Koruna, Václavské náměstí 1, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.

Nápoje:

Birell, pomelo&grep, 0,3l – 39 Kč

Pilsner Urquell, 12°, 0,3l – 39 Kč

RESTAURACE TALÍŘ

Václavské nám. 779/16, Praha 1

Každý všední den připravujeme polední degustační menu. 

Polévka a tři degustační talíře se podávají mezi 11:00 a 14:00 hod.

Denní menu:

Denní menu se podává mezi 12:00 a 14:00 hod.

Předkrm:

Mozzarella caprese s bazalkovým pestem a redukcí z balsamika – 180 Kč

Polévka:

Frankfurtská polévka s bramborami a restovaným párkem – 55 Kč

Kuřecí vývar s nudlemi, zeleninou a trhaným masem – 69 Kč

Hlavní jídlo:

Wrap s kuřecím masem a zeleninou, nachos, koktejlový dip – 175 Kč
Grilovaný losos se špenátem, rozmarýnové brambory Grenaille – 260 Kč
Thajské kuřecí curry s koriandrem a jasmínovou rýží – 165 Kč
Svíčková na smetaně z Holštýnského býčka s karlovarským muffinem a brusinkami – 180 Kč
Plumlovský krůtí řízek s bramborovými kroketami
, sýrem a ředkvičkovou remuládou – 175 Kč 

Dezert:

Jablečný koláč s drobenkou – 95 Kč

LOKALITA ŠTĚPÁNSKÁ ULICE

ALCRON RESTAURANT

Hotel Alcron, Štěpánská 623/40, Praha 1

Předkrmy:

KRÉMOVÁ POLÉVKA Z BATÁTŮ – PASTINÁK – MRKEV A CREME FRAICHE – 145 Kč

SALÁT S MEDVĚDÍM ČESNEKEM – VEJCEM – OKURKOU – ZAKYSANOU SMETANOU – CIBULÍ – 135 Kč

Hlavní jídlo:

MOŘSKÝ VLK – MRKEV – GRILOVANÁ ČEKANKA – ŠPENÁTOVÁ OMÁČKA – 380 Kč

KROUPOVÉ RIZOTO – DÝNĚ – KVĚTÁK – 365 Kč

PLNĚNÝ HOUSKOVÝ KNEDLÍK HUSÍM MASEM – KEDLUBNOVÉ ZELÍ –HUSÍ JUS – SMAŽENÁ CIBULKA – 375 Kč

RIB-EYE – GRATINOVANÉ BRAMBORY– CIBULE – 785 Kč

Dezert:

BABA AU RUM – MASCARPONE – KARAMELOVÁ ZMRZLINA – 140 Kč

ŠVESTKOVÝ SORBET – 70 Kč

Navíc můžete využít i nabídku A LA CARTE v odkazu ZDE

LOKALITA VODIČKOVA ULICE

BOHEMIA GOOSE

Vodičkova 682/20, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:00 hodin.

Polévky:

Frankfurtská polévka – 59 Kč

Výběr polévek z našeho stálého menu za zvýhodněnou cenu – 59 Kč

Hlavní jídlo:

Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinky – 179 Kč

Trhaný přeštický čuník na restovaných bramborách se sázeným vejcem – 179 Kč

1/2 Pečeného kuřete, nakládaná zelenina, pažitkové brambory – 175 Kč

Trhané hovězí maso s bramborovou kaší a kořenovou zeleninou – 179 Kč

Smažený hermelín s vařeným bramborem a brusinkovou majonézou – 179 Kč

Dezert:

Dezert dle denní nabídky – 69 Kč

GARDEN´S RESTAURANT

Vodičkova 35, Praha 1

Polévky:

Hovězí vývar, játrové knedlíčky, domácí nudle, zelenina – 155 Kč

Předkrmy:

Hovězí carpaccio, olivy taggiasche, parmezán, rukola, pečivo – 325 Kč

Tatarák z daňka, lanýžové perličky, lanýžový olej, parmezán, pečivo – 325 Kč

Smoukovaná hovězí roštěná, yuzu okurka, perlová cibulka, dijon majonéza, piklovaná hořčičná semínka – 325 Kč

Hlavní jídlo:

Dančí ragú na červeném víně, estragonové krokety, lardo, lesní houby, pálená šalotka – 445 Kč (3 chodové menu 670 Kč)

Mořský ďas, langustýnka, grilovaný artyčok, bramborový fondant, bisque, špenát, microgreens – 680 Kč (3 chodové menu 905 Kč)

LOKALITA NÁRODNÍ ULICE

CAFÉ LOUVRE

Národní 22, Praha 1

Polévka:


SLOVÁCKÁ SVÁTEČNÍ POLÉVKA S UZENÝM MASEM
, klobásou a vejci, strouhaný křen, 0,25l – 59 Kč

VELKÁ KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA SE ŠAFRÁNEM, máslové krutóny, 0,4l – 99 Kč

VELKÝ HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝM KNEDLÍKEM A ZELENINOU, 0,4l – 79 Kč

Hlavní jídlo:




HOVĚZÍ KOSTKY NA ZNOJEMSKÝ ZPŮSOB
, houskové knedlíky, 150g – 169 Kč

VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO NA SRBSKÝ ZPŮSOB, opečené brambory s tymiánem, 150g – 179 Kč

KRŮTÍ NUDLIČKY S ČERVENÝM KARI A ANANASEM V KOKOSOVÉM MLÉCE, jasmínová rýže, 150g – 189 Kč

SMAŽENÉ KUŘECÍ NUGETKY V SÝROVÉ KRUSTĚ, bramborová kaše, marinované cibulky, 180 g – 189 Kč

VAJEČNÁ OMELETA SE ŠPENÁTEM A BALKÁNSKÝM SÝREM, vařené brambory, 250g – 169 Kč

SPECIALITA – TRHANÉ KUŘECÍ MASO V TORTILLE S RÝŽÍ A ZELENINOU, trhaný salát, pikantní mexická salsa s avokádem, 150g – 199 Kč

NEJVÍCE ŽÁDANÉ – VELKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ, karlovarské knedlíky, 180g – 269 Kč

NEJVÍCE ŽÁDANÉ – SVÍČKOVÁ PEČENĚ NA SMETANĚ, houskové knedlíky, brusinky, 200g – 269 Kč

NEJVÍCE ŽÁDANÉ – SMAŽENÉ KRŮTÍ ŘÍZEČKY V SEZAMOVÉ STROUHANCE, vídeňský bramborový salát, polníček, 180g – 269 Kč

Dezert:

PANNA COTTA S MANGEM – 59 Kč

KOZLOVNA U PAUKERTA

Národní 981/17, Praha 1

Polévka:

Hráškový krém s krutony – 50 Kč

Hlavní jídlo:



Telecí kýta na hříbkách, dušená rýže nebo houskový knedlík
, 150g – 192 Kč

Vepřové výpečky s listovým špenátem a bramborovým knedlíkem, 150g – 182 Kč

Grilovaný steak z tuňáka s pošírovanou zeleninou, vařené brambory, 150g – 205 Kč

RESTAURACE TISKÁRNA – NÁRODNÍ

Národní 39, Praha 1

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:00 hodin.

Polévka:

RAJSKÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU – 59 Kč

Hlavní jídlo:

KUŘECÍ ŠPÍZ SE SLANINOU, bramborové krokety, tatarská omáčka – 189 Kč

SPAGHETTI S HOUBAMI, parmazánovou omáčkou a petrželí – 189 Kč

FRANKFURTSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ s párky, jasmínová rýže – 179 Kč

Speciální tip:

PANENSKÁ SVÍČKOVÁ S DIJONSKOU OMÁČKOU, mladá kapusta na másle, pečené americké brambory – 219 Kč

Polední menu na Pražských Příkopech

podporuje:

HOTELHOUSE.cz

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech.

Nevyjímaje restaurace, loby, bary, kavárny a vinárny.

Naleznete zde i tipy na golfová hřiště a resorty, fitness, sportoviště, bazény a koupaliště.

Související příspěvky