Dobře se najíst v centru Prahy na Pražských Příkopech je hračka, stačí si jen dobře vybrat…
Poradíme vám kde a co si dnes můžete dát dobrého!

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do 14:15 hodin.
Kulajda | houby | pošírované vejce | brambory | kopr | křupavá šalotka | – 85 Kč
Kuřecí s kukuřicí | polentové knedlíčky | řapíkatý celer | špenát | jarní cibulka | – 90 Kč
Hovězí Angus Rumpsteak dokrmovaný zrnem | 200g | česnekoví máslo | langoš | lanýžová majonéza | Peccorino | nakládaný květák & ředkvičky | hlíva ústřičná | Dobročinné jídlo (z každé porce 50 Kč) od Jiřího Langmajera a Marka Fichtnera pro hospic Svatého Lazara | www.hsl.cz | Více o Dobrojídle zde v odkazu | – 345 Kč
Telecí pavouček | 150g | gratinované brambory | slaninová omáčka | tuřín | selský salát | – 235 Kč
Naše žloutkové Linguini & čerstvý černý lanýž | smetana | Peccorino | – 225 Kč
Guláš z hlívy ústřičné | majoránka | tuřín | louhovaný preclík | salát z pečené řepy | – 245 Kč
Špenátové lasagne | Mozzarella | rajčata | jemné salátové listy | bazalkový dresink | | citrónový jogurt | – 220 Kč
Napoleon řezy | listové těsto | žloutkový krém | citrónová poleva | – 85 Kč
V nabídce restaurace Červený Jelen na obědovém menu naleznete navíc ještě GRILL a A LA CARTE MENU i další dezerty.
Celé obědové menu naleznete ZDE V ODKAZU.

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:30 do 14:30 hodin.
Kulajda, zastřené vejce – 85 Kč
Hřbet z divočáka worcester, koriandr, sojové výhonky – 185 Kč
Tarte flambée s kozím sýrem a špenátem – 235 Kč
Treska skrei, čočkové ragú, citronová omáčka – 375 Kč
Telecí krk, smržová omáčka, grilovaný černý kořen – 348 Kč
Grilované hovězí žebro, marinovaná cibule, dušená rýže – 267 Kč
Holandský řízek ze stařeného masa, šťouchané brambory, salátek z jablek – 289 Kč

Hovězí vývar – 50 Kč
Gnocchi s lososem a špenátem – 165 Kč
Salát s mangem, avokádem, limetkou a bagetou – 155 Kč
Zelený ledový čaj – 40 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Zeleninový vývar se zeleninou a bramborem, bylinkový kruton – 45 Kč
Španělský ptáček z roštěné, jasmínová rýže, 150g – 209 Kč
Zapečený zrající sýr v bramboráku, zelný salát, 300g – 169 Kč

CARPACCIO Z ČERSTVÉHO TUŇÁKA S VOLSKÝM OKEM A TERIYAKI SALSOU – 595 Kč
TATARÁK Z TUŇÁKA, LOSOSA A AVOKÁDA S WASABI MAJONÉZOU – 595 Kč
TATARÁK Z TUŇÁKA S AVOKÁDEM, SRIRACHOU A TERIYAKI SALSOU – 595 Kč
RIZOTO S LANGUSTÝNAMI A KREVETAMI NA SICILSKÝ ZPŮSOB – 555 Kč
RIZOTO S KREVETAMI A ZELENÝM CHŘESTEM – 585 Kč
KREVETY V JAPONSKÉ TEMPUŘE S PIKANTNÍ OMÁČKOU – 695 Kč
FILET Z DIVOKÉHO MOŘSKÉHO VLKA NA PÁNVI S KREVETAMI, RAJČATY A OLIVAMI S BRAMBOROVOU KAŠÍ SE ŠPENÁTEM – 695 Kč
CHOBOTNICE S CHERRY PICCANTE A KIMCHI – 565 Kč
FILET Z KAMBALY NA PROVENSÁLSKÝ ZPŮSOB S PEČENOU ZELENINOU – 725 Kč
SMAŽENÝ TELECÍ ŘÍZEK NA MILÁNSKÝ ZPŮSOB S BRAMBOROVOU KAŠÍ – 595 Kč

Wonton polévka s vepřovým masem, shitake houbami a zeleninou – 69 Kč
Kuřecí satay s pikantní arašídovou omáčkou, korejská rýže – 239 Kč
Orestovaný vepřový bok pěti vůní se zeleninou, čili a kokosovou rýží – 219 Kč
Velká wonton polévka s rýžovými nudlemi, shitake houbami a zeleninou – 229 Kč
KURZY VAŘENÍ
V Public Chilli pořádají kurzy vaření, kde vás Natali naučí vařit speciality převážně asijské kuchyně.
Více informací ZDE V ODKAZU.

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Pórková s vejcem, 0,3l – 50 Kč
Hovězí vývar s masem a krupicovými noky, 0,3l – 50 Kč
Anglický roastbeef, smažené bramborové hranolky, tatarská omáčka, 130g – 205 Kč
Frankfurtská hovězí pečeně, houskový knedlík , 130g – 195 Kč
Indické kuřecí kari, dušená rýže, 130g – 190 Kč
Vepřový špíz s paprikou, 250g – 195 Kč
Míchaný zeleninový salát s vepřovou panenkou na anglický způsob, toast, 250g – 255 Kč
Hovězí vývar s masem a krupicovými noky 0,3l & Hrachová kaše, uzené maso, kyselá okurka, 250g – 225 Kč
Birell, birell pomelo&grep, 0,3l – 39 Kč
Čepovaná malinovka, 0,25l – 39 Kč
Filtrovaná voda s citrusy, 0,45l – 39 Kč
NOVÝ BONUS PROGRAM / 10+1 / – každý ” jedenáctý ” oběd do 200 Kč je ZDARMA!
Rozhovor se spolumajitelem restaurace Na Čepu – Jiřím Mokrým.

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Zuppa di cavolo cappuccio con curcuma e pancetta – kapustová polévka s kurkumou a pancettou – 65 Kč
Insalata Caprese – mozzarella, cherry rajčata, rukola, bazalka – 179 Kč
Risotto alla zucca con gorgonzola e spinaci – dýňové rizoto s gorgonzolou a špenátem – 190 Kč
Strozzapreti con salsiccia, pomodorini, zafferano, piselli – strozzapreti se salsicciou, rajčata, šáfran, hrášek – 210 Kč
Spaghetti con vongole, pomodoro, prezzemolo – špagety se srdcovkami, rajče, petržel – 325 Kč
Pizza Puttanesca – rajčata San Marzano, fior di latte, ančovičky, chilli, česnek, olivy, červená cibule – 199 Kč

Polední menu servírují formou denních specialit ve všední dny od 12:00 do 15:00 hod.
Polévka z pečeného lilku s konfitovaným pórkem
Kachní ravioli s černou kapustou a omáčkou z červeného vína

Krémová kuřecí polévka – 40 Kč
Cibulový quiche – 159 Kč
Špikovaná krůtí prsa se šťouchanými brambory – 169 Kč
Lasagne Bolognese – 179 Kč
Filet z mořského vlka s citrónovou redukcí a bramborovým pyré – 299 Kč
Hovězí stroganoff se steakovými hranolkami – 299 Kč

Květáková polévka – 57 Kč
Segedýnský guláš, zakysaná smetana, houskový knedlík – 175 Kč
Bramborové taštičky s tvarohem, borůvkový žahour – 175 Kč

Kapustová polévka – 85 Kč
Rigatoni se sýrem „Taleggio“ a pažitkou – 198 Kč
Tagliatelle s dančím ragú – 225 Kč
Hovězí pupek s pepřovou omáčkou, císařským hráškem a ricottové brambory – 348 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.
Denní polévka – 85 Kč
Tatarák z hovězího masa s majonézou, kapary, topinky z bílého chleba – 140 Kč
Jelení burger v jemné housce s rozpečeným sýrem Brie, karamelizovaná cibulka, rukola, hranolky, brusinkový dip – 290 Kč
Kuřecí prso supreme, pyré z pečené dýně, brambory, cukrový hrášek, lanýžová vellutata – 290 Kč
Pomalu pečený vepřový bok, uzená bramborová kaše, konfitovaný česnek, silná masová šťáva, cibulka – 280 Kč
Opečený tuňák v sezamu, salát s quinnou, avokádo, kukuřice, karotka s ředkvičkami, dresing z mučenky a zázvoru – 290 Kč
Pasta Arrabiata, rajčata, olivy, kapary, česnek, trhaná mozzarella, nakládaná bazalka, strouhaný sýr Pecorino – 280 Kč
Denní polévka a hlavní jídlo si vyberte dle vaší chuti – 315 Kč
Malinová pěna s bílou čokoládou – 140 Kč
Vanilková zmrzlina se slaným karamelem – 90 Kč
Listový salát, čerstvá zelenina, domácí dresink – 210 Kč
Extra losos – 110 Kč
Extra kuře – 70 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.
Šmirgustovka, Uzená plec, Papriková klobása, Křepelčí vejce – 210 Kč
Zapečená brambora, Camembert, Tvaroh, Pažitka – 210 Kč
‘Španělský ptáček¨, Kyselé okurky, Vejce, Stříbrné cibulky, Párek, Rýže – 395 Kč
Pečený Celer v solné krustě, Podmáslí, Lanýžová majonéza, Lískové ořechy, Libeček – 375 Kč
Sakura mochi, Yuzu, Jahoda, Matcha zmrzlina – 210 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:00 hodin.
HOVĚZÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI – 45 Kč
PŘÍRODNÍ KUŘECÍ STEAK, bramborová kaše, šopský salát – 189 Kč
RAJSKÁ OMÁČKA s vařeným hovězím masem, domácí houskové knedlíky – 189 Kč
BURRITO PAPRIKY plněné cheddarem a fazolemi, tortilla chips, salsa – 179 Kč
HOVĚZÍ CHEESEBURGER SE SÝREM GOUDA A SLANINOU, koktejlovou majonézou a nakládanou cibulí, salát mesclun – 219 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Účtovat vám budou podle počtu nasbíraných špejlí 33 Kč / ks

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:30 hodin.
Kulajda s vejci a houbami – 59 Kč
Šopský salát – 65 Kč
Spaghetti Aglio olio e pepperoncino – 165 Kč
Kuřecí prsíčko zapečené v bramboráku, zelný salát s křenem a karotkou – 169 Kč
Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem, brusinky – 179 Kč
Pečené baby kuřátko s hráškovým pyré a máslovou zeleninou, 1/2 – 229 Kč


Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:45 hodin.

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 12:00 do 15:00 hodin.
Bramborovo – porková polévka s křupavou slaninou – 100 Kč
Řecký salát – 130 Kč
Baba ghanoush s pita chlebem – 150 Kč
Rizoto s krevetami, chery rajčátky, wakame – 230 Kč
Gnocchi v levandulové omáčce – 250 Kč
Vepřová quesadilla s pastou z červených fazolí, čedarem a nakládanou cibulí – 250 Kč
Kuřecí Tikka Masala s jasmínovou rýží a koriandrem – 220 Kč
Grilovaný mořský vlk v rajčatové omáčce s kapary a grilovanou polentou – 240 Kč
Monkey bar Tiramisu – 100 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 15:00 hodin.
Polévka kuřecí, japonský vývar s kuřecím masem a zeleninou, sezamový olej – zdarma k hlavnímu jídlu
Vit Chien, křupavá kachna, restovaná zelenina, jasmínová rýže – 239 Kč
Chicken Karaage, kuřecí kousky na japonský způsobí, salát, koktejlová omáčka, jasmínová rýže – 229 Kč
Tom Yum Bo, thajská pikantní svěží polévka dvou chutí, rýžové nudle, hovězí, MOC, vietnamské bylinky – 219 Kč
Tiker Poke Bowl, kreveta v tempuře, avokádo, okurka, žlutá řepa, sýr, wakame, edamame, kukuřice, nori, koktejlová a teriyaki omáčka, sezam – 259 Kč
Red Snow Roll + Gunkan Wakame, máslová ryba, mango, rukola, krabí krém, pálivá a teriyaki omáčka, pažitka – 269 Kč
Birell, pomelo&grep, 0,3l – 39 Kč
Pilsner Urquell, 12°, 0,3l – 39 Kč

Každý všední den připravujeme polední degustační menu.
Polévka a tři degustační talíře se podávají mezi 11:00 a 14:00 hod.
Polévka – 36 Kč
Degustační talířek – 80 Kč
Denní menu se podává mezi 12:00 a 14:00 hod.
Lososový tataráček s koprovým cr?me fraiche, limeta, koriandr, bagetka – 237 Kč
Hovězí vývar s játrovou rýží, nudlemi a zahradní zeleninou – 55 Kč
Dýňový krém s kokosovým mlékem a koriandrem – 69 Kč
Kuřecí Cordon bleu s bramborovou kaší a okurkovým salátkem – 185 Kč
Pašerácké vepřové medailonky, bramborové tolárky s remuládou, sázené vejce – 195 Kč
Smažené květákové růžičky s vařenými pažitkovými bramborami a tatarskou omáčkou – 170 Kč
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, kysané bílé zelí a smažená cibulka – 175 Kč
Grilované filátko ze sivena na zeleninovém kuskusu s omáčkou beurre blanc – 210 Kč
Ravioly – šalvějové máslo – dýně – ricotta – 145 Kč
Polévka z máslové dýně – 135 Kč
Pečená kedlubna – slaná granola – bylinkové pyré – granaille – 250 Kč
Candát – batáty – zauzené švestky – rakytníková omáčka – 365 Kč
Kuřecí supreme – polenta – bazalka – citrón – kukuřice – smetana – 375 Kč
Rib-eye – gratinované brambory – bazalka – cibule – 785 Kč
Mandlová tartaletka, vanilková zmrzlina – 140 Kč
Rakytníkový sorbet – 70 Kč
Navíc můžete využít i nabídku A LA CARTE v odkazu ZDE

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:00 hodin.
Bramborový krém se slaninou – 59 Kč
Výběr polévek z našeho stálého menu za zvýhodněnou cenu – 59 Kč
Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinky – 179 Kč
Trhaný přeštický čuník na restovaných bramborách se sázeným vejcem – 179 Kč
1/2 Pečeného kuřete, nakládaná zelenina, pažitkové brambory – 175 Kč
Krůtí prsa sous-vide a pečená zelenina – 179 Kč
Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík – 179 Kč
Dezert dle denní nabídky – 69 Kč

Polévka z červené čočky s kajenským pepřem, zakysaná smetana, čerstvý koriandr – 155 Kč
Hovězí carpaccio, olivy taggiasche, parmezán, rukola, pečivo – 325 Kč
Tatarák z daňka, lanýžové perličky, lanýžový olej, parmezán, pečivo – 325 Kč
Smoukovaná hovězí roštěná, yuzu okurka, perlová cibulka, dijon majonéza, piklovaná hořčičná semínka – 325 Kč
Dančí ragú na červeném víně, estragonové krokety, lardo, lesní houby, pálená šalotka – 445 Kč (3 chodové menu 670 Kč)
Šafránové risotto, restované kalamáry, parmezánový crumble, prach z černých oliv – 455 Kč (3 chodové menu 680 Kč)

THAJSKÁ KUŘECÍ POLÉVKA S KOKOSOVÝM MLÉKEM A RÝŽOVÝMI NUDLEMI, 0,25l – 59 Kč
VELKÁ KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA SE ŠAFRÁNEM, máslové krutóny, 0,4l – 99 Kč
VELKÝ HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝM KNEDLÍKEM A ZELENINOU, 0,4l – 79 Kč
PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK S RAJSKOU OMÁČKOU, houskové knedlíky, 180g – 179 Kč
VEPŘOVÁ ROLÁDA SE ŠUNKOU A LISTOVÝM ŠPENÁTEM, bramborová kaše, trhaný salátek, 150g – 189 Kč
SMAŽENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA, venkovský bramborový salát s cibulkou a okurkou, 150g – 189 Kč
KUŘECÍ NUDLIČKY S HOUBAMI SHITAKE A ÚSTŘICOVOU OMÁČKOU, dušená jasmínová rýže, 150 g – 179 Kč
ZELENINOVÉ RIZOTO SE SÝREM, tomatová salsa s bazalkou, 350g – 169 Kč
SPECIALITA – VÍDEŇSKÁ ROŠTĚNÁ, opečené brambory, okurkové řezy, 250g – 219 Kč
NEJVÍCE ŽÁDANÉ – VELKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ, karlovarské knedlíky, 180g – 269 Kč
NEJVÍCE ŽÁDANÉ – SVÍČKOVÁ PEČENĚ NA SMETANĚ, houskové knedlíky, brusinky, 200g – 269 Kč
NEJVÍCE ŽÁDANÉ – SMAŽENÉ KRŮTÍ ŘÍZEČKY V SEZAMOVÉ STROUHANCE, vídeňský bramborový salát, polníček, 180g – 269 Kč

Zelná s davelskou klobásou – 50 Kč
Soté z hovězího ball tip steaku s restovanou zeleninou, dušená rýže, 150g – 192 Kč
Hamburská vepřová pečeně na smetaně, houskový knedlík, 150g – 179 Kč
Kuřecí stripsy se šťouchaným bramborem s jarní cibulkou, salát Coleslaw, 150g – 185 Kč

Obědové menu se podává ve všední dny v čase od 11:00 do 14:00 hodin.
HOVĚZÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI – 45 Kč
PŘÍRODNÍ KUŘECÍ STEAK, bramborová kaše, šopský salát – 189 Kč
RAJSKÁ OMÁČKA s vařeným hovězím masem, domácí houskové knedlíky – 189 Kč
BURRITO PAPRIKY plněné cheddarem a fazolemi, tortilla chips, salsa – 179 Kč
HOVĚZÍ CHEESEBURGER SE SÝREM GOUDA A SLANINOU, koktejlovou majonézou a nakládanou cibulí, salát mesclun – 219 Kč
Portál o hotelech, pensionech a spa resortech.
Nevyjímaje restaurace, loby, bary, kavárny a vinárny.
Naleznete zde i tipy na golfová hřiště a resorty, fitness, sportoviště, bazény a koupaliště.