Na Pražských Příkopech v Červeném Jelenovi: Velikonoční menu Marka Fichtnera v Bance a beránek s mazancem u vás doma

Velikonoce provázejí tradiční pokrmy, jejichž příprava vyžaduje dostatek času a zkušeností. Nemáte-li jedno či druhé, vyplatí se spolehnout na zkušené profesionály. Namísto zdlouhavého chystání kopřivové nádivky či šťavnaté pečínky se od 28. března do 3. dubna můžete vydat do oblíbené restaurace Červený Jelen na Pražských Příkopech na tematické velikonoční menu.

Na Pražských Příkopech v Červeném Jelenovi: Velikonoční menu Marka Fichtnera v Bance a beránek s mazancem u vás doma

Speciality připravené týmem profesionálů pod vedením šéfkuchaře Marka Fichtnera se budou podávat v Bance – kubisticko-modernistickém prostoru bývalé Anglo-rakouské banky jako součást a la carte nabídky vždy od 15:00 hod. v Hybernské ulici.

Na Pražských Příkopech v Červeném Jelenovi: Velikonoční menu Marka Fichtnera v Bance a beránek s mazancem u vás doma

A co by to bylo za Velikonoce bez pleteného máslového mazance s mandlemi či mramorového beránka s polevou z kvalitní 70% čokolády?

Na Pražských Příkopech v Červeném Jelenovi: Velikonoční menu Marka Fichtnera v Bance a beránek s mazancem u vás doma

V Červeném Jelenovi je s láskou peče zkušená cukrářka Klára Řezníčková. Stačí jen včas objednat na www.spork.cz a následně vyzvednout: každý den mezi od 15 a 18 hodinou.

Na Pražských Příkopech v Červeném Jelenovi: Velikonoční menu Marka Fichtnera v Bance a beránek s mazancem u vás doma

Velikonoční nabídka v Červeném Jelenovi

Telecí svíčková v bylinkové krustě s Madeira omáčkou | jarní mrkvičky s javorovým sirupem | bramborové pyré s medvědím česnekem
Jehněčí kolínko s omáčkou z červeného vína | jarní mrkvičky s javorovým sirupem | kopřivová nádivka
Králičí hřbet v Iberijském špeku s omáčkou z Périgordského lanýže | hráškové suflé | špenátové listy
Jablečný dortík | mrkvový piškot | jablka Granny Smith| jahodové želé s bazalkou

O restauraci Červený Jelen

Restaurace Červený Jelen vznikla v roce 2019 podle projektu architekta Stanislava Fialy v prostorech bývalé Anglicko-československé banky navržené českým architektem Josefem Gočárem. Nachází se v pražské Hybernské ulici v barokním Swéerts-Sporckově paláci, jehož původním majitelem byl hrabě Špork, zakladatel českého myslivectví, řádu sv. Huberta a donátor umění. K jeho zálibě v myslivectví odkazuje nejen název restaurace, ale také sochy létajících červených jelenů z dílny českého sochaře Michala Gabriela.

Restaurace Červený Jelen propojuje krásnou gočárovskou „modernisticko-funkcionalisticko-kubistickou“ achitekturu, vřelý a pohostinný servis, kvalitní výběr nápojů a moderní pojetí gastronomie založené na citlivém mixu kvalitního grilovaného masa, zeleniny a la carte jídel od týmu pracujícího pod vedením známého šéfkuchaře Marka Fichtnera.

Oslavte Valentýna na Pražských Příkopech v restauraci Červený Jelen: Servírovat se bude Valentýnské menu v Trezoru Marka Fichtnera

Červený Jelen & Trezor Špork

Hybernská 1034/5, Praha 1

www.cervenyjelen.cz

www.trezorspork.cz

www.facebook.com/cervenyjelen

www.instagram.com/cerveny_jelen/

www.instagram.com/trezor_spork/

Zdroj foto: Červený Jelen, Trezor Špork

Související příspěvky