Velikonoční tip: Originální česko-slovenské speciality z nového Bistra U Býka osvěží sváteční tabuli

Velikonoce jsou za dveřmi a s nimi i časté dilema, jakou delikatesu předložit hostům u svátečního stolu a také koledníkům na posilněnou během pomlázky. Nové Bistro U Býka v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží v centru Prahy nabízí bezpočet neodolatelných řešení.

Velikonoční tip: Originální česko-slovenské speciality z nového Bistra U Býka osvěží sváteční tabuli

Zákazníci mohou vybírat z toho nejchutnějšího ze Slovenska přímo od tradičního slovenského výrobce – společnosti TAURIS. Co takhle k pomlázce naservírovat čerstvý chléb s domácími škvarky nebo vyhlášenou Žitavskou klobásou? Nebo speciální velikonoční šunku, bramborový salát podle tradiční slovenské receptury či domácí nádivku s bylinkami? Vhod určitě přijdou i nejrůznější varianty chlebíčků – kromě šunkové či vajíčkové klasiky třeba i chlebíček s ikonickou košickou treskou nebo lahodné Zipser párky a klobásky. V Bistru U Býka rádi a s láskou připraví čerstvé občerstvení také na objednávku, což ve velikonočním shonu ušetří cenný čas.

V československém gastro konceptu nového bistra je zastoupena také značka Crafted for Friends s průřezovým portfoliem produktů, jídel a nápojů reprezentujících to nejlepší z craftového Česka a nejbližšího okolí. Jejich tvůrci jsou například Živina, limonády Něcojako, Zrno zrnko, rodinné řeznictví Čejka a další výrazná jména tuzemské craftové scény.

Bistro U Býka je během Velikonoc otevřeno v pátek 29. 3., v sobotu 30. 3. a v neděli 31. 3. od 10 do 20 hodin, v úterý 2. 4. od 10 do 19 hodin. V pondělí 1. 4. je zavřeno.

Velikonoční tip: Originální česko-slovenské speciality z nového Bistra U Býka osvěží sváteční tabuli

Bistro U Býka

Hybernská 2134/1

Praha 1, 110 00

www.bistroubyka.cz

Velikonoční otevírací doba:

V pátek 29. 3., v sobotu 30. 3. a v neděli 31. 3. od 10 do 20 hodin.

V úterý 2. 4. od 10 do 19 hodin.

V pondělí 1. 4. je zavřeno.

Zdroj foto: Bistro u Býka

Související příspěvky