Zrno Zrnko – Senovážné náměstí: Letní chutě osvěžujících novinek

Pekaři a pekařky v řemeslných pekárnách Zrno Zrnko se v létě rozhodně nenudí. Mimo sezónních novinek, mezi které patří moravské kynuté koláče s čerstvými meruňkami nebo třeba Pi?a Colada šneky s ananasem a kokosovým krémem, připravili pro své zákazníky hned několik nových produktů.

Novinky najdete na Pražských Příkopech v pekařská kavárně Zrno zrnko na Senovážném náměstí 978/23, Praha 1.

První novinkou jsou máslové sušenky s příchutěmi čokoláda-kokos, jemná vanilka, svěží malina a chai latte. Další novinkou jsou Greek & Gran – dva druhy řeckých jogurtů s granolou v praktickém balení: jeden s kvasovou granolou, lesními borůvkami a rozmarýnem, druhý s čokoládovou granolou, malinami a mátou.

K pomerančovému freshi lisovanému za studena přibyl „Ajs Tý“, jasmínový ledový čaj s borůvkami slazený čekankovým sirupem. Srdce milovníků přírody pak určitě potěší řemeslné sirupy pro domácí přípravu limonád ukryté ve skleněné lahvi s dřevěným víčkem. Jsou vyrobeny z pravého ovoce, neobsahují žádné konzervanty a jsou dostupné ve variantách Mango na zázvoru, Borůvky na rozmarýnu a Maliny na mátě.

ZRNO ZRNKO

Zrno zrnko je řemeslná pekárna v pražských Nuslích. Přídavné jméno „řemeslná” v případě této pekárny není jen dobře vypadající slůvko bez obsahu, ale každodenní realita. Kváskové chleby, bagety, koláče, croissanty, loupáky… každý kousek tady pečou z těch nejlepších základních surovin, převládá ruční práce, která je jemnější než stroje, a těsto dostává dostatek času, aby se naplno rozvinula jeho chuť.

Pekařská kavárna Zrno zrnko na Senovážném náměstí

Senovážné nám. 978/23

Praha 1

www.zrnozrnko.cz

www.instagram.com/zrno_zrnko

www.facebook.com/Zrnozrnko

Zdroj foto: ZRNO ZRNKO

Související příspěvky