Starbucks: Sezóna Pumpkin Spice Latte právě startuje i na Pražských Příkopech!

Co je ten nejlepší doplněk padajícího listí, barevné podzimní přírody, vrstvených outfitů a klesajících venkovních teplot? No přece nápoj, který se stal fenoménem po celém světě – lahodné a krémové Pumpkin Spice Latte. 

Starbucks: Sezóna Pumpkin Spice Latte právě startuje i na Pražských Příkopech!

Užívat si lahodné a krémové Pumpkin Spice Latte naplno můžete v lokalitě Pražských Příkop, kde naleznete hned 10 poboček kaváren Starbucks.

Nemůžete se dočkat podzimu? Tento ikonický nápoj kombinující espresso, sirup s příchutí dýňového koláče a napěněné mléko s ozdobou ze šlehačky a dýňového koření, vám pomůže navodit tu správnou atmosféru. Tento rok si jej můžete vychutnat nejen v tradiční horké verzi, která vás zahřeje, ale také v ledové variantě jako Iced Pumpkin Spice Latte nebo Iced Pumpkin Spice Frappuccino® blended beverage, a také ve veganské variantě.

Máte chuť na změnu? Vychutnejte si letos na podzim dýňové koření po svém!  Letos se totiž rodina nápojů Pumpkin Spice rozrostla o několik dalších členů. Ikonická příchuť dýňového koření je k dispozici také jako studená pěna Pumpkin Cream Cold Foam. Můžete si ji vychutnat v kombinaci s jemným Cold Brew, jako je Pumpkin Cream Cold Brew. Ale také jako zbrusu nový Pumpkin Cream Iced Oat shaken Espresso připravený z pražené kávy Starbucks Blonde® Roast, protřepaný se sirupem z hnědého cukru a zalitý krémovým ovesným nápojem. Studená pěna s příchutídýňového koření si ale našla cestu do dalšího nového nápoje – Pumpkin Cream Iced Chai Tea Latte, který se připravuje z černého čaje s kardamomem, skořicí, černým pepřem a badyánem, v kombinaci s mlékem a výraznou chutí dýňového koření, a navíc s krémovou smetanovou studenou pěnou.

Dýchla na vás podzimní atmosféra? Na nás rozhodně ano!

Stavte se na Pražských Příkopech v jedné z deseti kaváren Starbucks…

Stavte se na Pražských Příkopech v jedné z deseti kaváren Starbucks...

Seznam poboček STARBUCKS v lokalitě Pražské Příkopy:

Starbucks Palladium

Starbucks Palladium kiosek

Starbucks Florentinum

Starbucks Václavské náměstí

Starbucks Václavské náměstí u koně

Starbucks Staroměstské náměstí

Starbucks O´clock Staroměstské náměstí

Starbucks Jungmannovo náměstí

Starbucks Quadrio

Starbucks Spálená

Zdroj foto: Starbucks

Související příspěvky