LUSH Palladium: Exkluzivní novinky Minecraft X Lush

Cítíte se, jako byste byli v Režimu přežití? Žádný strach, kolekce Minecraft x Lush je tu, aby doplnila váš inventář speciální řadou kreativních, ručně vycraftěných produktů do sprchy či koupele, které vám pomohou odbourat stres všedního dne.

To nejlepší od značky LUSH naleznete v centru Pražských Příkop v prodejně LUSH PALLADIUM.

LUSH spolupracuje s Minecraftem na uvedení nové kolekce a prvních bezplatných herních zážitků svého druhu.

Letos v srpnu se Minecraft x Lush spojili, aby inspirovali zákazníky, aby si vytvořili vlastní chvíle klidu, s výběrem 12 čerstvých, ručně vyráběných produktů. Nyní k dispozici exkluzivně nejprve v aplikaci Lush .

Na oslavu 15. výročí hry, prodejce kosmetiky Lush a jedna z nejpopulárnějších videoher na světě, Minecraft, propojují digitální a fyzický svět vytvořením řady produktů inspirovaných bloky, davy a nástroji Minecraft’s Overworld i mimo něj!

Toto léto si budou moci Minecrafteři i fanoušci Lush vytvořit své vlastní uklidňující rutiny s produkty, které budou uvedeny na trh v průběhu měsíce srpna v aplikaci Lush, v obchodech a na lush.com. Hráči budou také moci vytvářet a používat koupelové bomby v Minecraft: Bedrock Edition stažením bezplatného doplňku LUSH Bath Bombs z Minecraft Marketplace.

Když dojde na chvilku péče o sebe, relaxace vypadá pro každého jinak a řada Minecraft x Lush byla navržena s produkty, které každému druhu průzkumníka, objevitele, stavitele a tvůrce pomohou vytvořit jedinečný okamžik pro jejich vlastní dobrodružství. Kolekce je inspirována nekonečnými možnostmi připravenými k prozkoumání ve vesmíru Minecraftu, s řadou vůní, barev a textur, které povzbudí, povznesou, probudí a uvolní. Napříč všemi produkty mohou zákazníci vnést hranaté kouzlo Minecraftu do svého skutečného světa koupele a sprchy a využít příležitosti uniknout všednímu dni a vybudovat si vlastní klidné a útulné prostory. 

Grass Block


Koupelová bomba

140 Kč / kus



Relaxujte v biomu vany, kde se kolem vás vygeneruje uklidňující vůně povznášející neroli a santalového dřeva. Bahno rhassoul a valchařská hlinka obohacují vodu o zemitou vůni a hloubkově čistí pokožku.

TNT Block


Koupelová bomba

140 Kč / kus



Aktivujte vhozením do napuštěné vany a odpalte stres z celého dne koupelí s konejšivou vůní jasmínu, ylang ylang a muškátové šalvěje, za zvukového doprovodu praskavého prášku.

Lava Block

Koupelová bomba

140 Kč / kus



Pronikněte do hloubky a objevte chvíle relaxace s želé bombou do koupele – Láva. Díky osvěžující vůni citronu a bergamotu se budete cítit, jako by se vám doplnily životy, zatímco se kolem vás budou rozvíjet oranžové tóny a proudy želé lávy.

Intergalactic Block

Koupelová bomba

140 Kč / kus



Lush buduje koupelové světy plné barev, vůní a šumění. Tohle je bestsellerová koupelová bomba s oblíbenou vůní máty s grapefruity v podobě bloku, který vám pomůže dostat se z Režimu přežití a relaxovat.

Diamond Ore Block

Koupelová bomba

140 Kč / kus



Po dlouhém dni plném dobrodružství si dopřejte hřejivou lázeň s Diamantovo rudou. Tato bomba do koupele nese naši bestsellerovou vůni černého rybízu a bergamotové silice, která je tak příjemně sladká a uklidňující, že se v jejím objetí budete cítit jako doma.

Diamond Pickaxe

Koupelová pěna

280 Kč / kus



Tento Diamantový krumpáč je vyroben s důrazem na dlouhou životnost při vašich koupelových dobrodružstvích. Podržte v proudu vody pod kohoutkem, vytěžte hromady nadýchaných bublinek s oblíbenou vůní silic z hřejivé skořice a pačuli a pak nechte stranou oschnout a čekat na příště.

Creeper

Sprchová bomba

140 Kč / kus



Skočte do sprchy nebo vany se sprchovou bombou z kolekce Minecraft x Lush a nechte se unést povzbuzujícím výbuchem vůně citronové trávy. Bombu stačí trošku namočit a exploduje zelenou pěnou, kterou se můžete namydlit. Jakmile bude syčák Creeper pryč, budete se cítit mnohem uvolněnější a připravenější ke spánku, protože v blízkosti už nebudou žádné příšery.

Skeleton

Sprchová bomba

140 Kč / kus



Ulevte svým unaveným kostem pomocí této uklidňující sprchové bomby se silicemi ze sicilských citronů a růží. Stačí skočit do vany nebo sprchy, namočit ji a její očistnou pěnou umýt svou pokožku. Tak… to je lepší, teď už můžete v klidu spát.

Enderman

Sprchová bomba

140 Kč / kus



Když po dlouhém dni plném dobrodružství zapadne slunce, teleportujte se do voňavé sprchové dimenze. Stačí, když tuto sprchovou bombu trochu namočíte v proudu vody  a začne se generovat fialová pěna. Myjte s ní pokožku a vdechujte hlubokou, ukolébavkovou vůni uklidňujících silic z levandule a heřmánku, které vás připraví ke spánku.

Totem of Undying

Mýdlo

240 Kč / kus



Totem nesmrtelnosti podle receptu získaného od mága, se silicemi z brazilských pomerančů a bergamotu vás krásně oživí a pokožce zajistí pozitivní efekt provoněnosti karamelem.

Milk Bucket

Sprchové želé

250 Kč / kus



Zrušte vědrem mléka účinek stresu a smyjte ho ze sebe v horké sprše se zklidňujícím želé. Smíchali jsme pokožku zjemňující karagenan (extrakt z mořské řasy puchratky), konejšivou směs silic z pačuli a brazilských pomerančů a přidali oblíbenou vůní Milky Bath. 

Ender Dragon Egg

Koupelová bomba

520 Kč / kus



S touto obří bombou do koupele bude chtít skočit do vany a objevovat nové třpytivé světy prostě každý. Rozklepněte vajíčko, aby se z něj vyklubalo mýdlo Ender Dragon, a vydejte se na epické dobrodružství ve vaně s vůní růží a citronů.

Axolotl Egg

Koupelová bomba

380 Kč / kus



Vanilková absolue se snoubí s mandlovým olejem a vytváří cukrátkovou vůni, která vás zahřeje u srdce stejně jako roztomilý axolotl. Když vajíčko ve vaně zašumí, vylíhne se z něj překvapení – jedno z pěti různobarevných mýdel v podobě axolotla, kterým se můžete umýt. Najdete vzácného modrého axolotla?

Kompletní kolekce je k dostání ve všech kamenných prodejnách a online.

Zdroj foto: LUSH PALLADIUM

Související příspěvky