Converse Palladium: Nový model Converse Run Star Trainer ožil na českých mladých talentech

Converse představuje žhavou novinku – nový model Run Star Trainer. Moderní verze nenápadné nadčasovosti, která si bere to nejlepší ze sportovní historie a přidává neuvěřitelnou stylingovou variabilitu. To, že je bota opravdu pro každého, ukazuje i nová kampaň s českými talenty.

Inspirováno minulostí, ale navrženo pro budoucnost. Od běhu, šermu, volejbalu až po wrestling, to vše má v sobě DNA značky Converse a bylo základem pro nový odvážný design. Ten má v rámci brandu revoluční postavení. Přenastavuje to, co je pro Converse typické a vdechuje mu život ve zcela jedinečné podobě. Na botě lze vystopovat znaky snad všech předešlých modelů a výsledkem je módní statement, který nelze přehlédnout.

Nový design má v sobě zakořeněnou bohatou sportovní historii, která se obtiskla i do nové siluety Run Star Trainer, a propůjčuje mu obrovskou všestrannost. Novinka má z každého sportu jiný prvek a inspirovala se navíc mnoha moderními řemesly, například i keramikou. Run Star Trainer otevírá pro Converse kapitolu nové módní ikony.

V duchu této bohaté historie se Converse rozhodl oslovit mladé české naděje a nechat Run Star Trainer zářit na velmi rozličných typech talentů. Vynikne tak, že je model opravdu pro každého – můžete v něm prožívat jak výjimečné úspěchy, tak i běžné každodenní radosti. Ve videu dostala pětice možnost vybrat si vlastní styling k Run Star Trainer a nechat se vést tím, jak je nový model Converse inspiruje. Můžete si tak užít eklektické a zábavné kombinace, které ukazují variabilitu a nadčasovost RST.

V české kampani objevíte:

Sára Johanovská – powerlifting, tanec

Sára je studentka vysoké školy se zaměřením na daňovou tématiku. Kombinuje tak analytické dovednosti se svojí kreativní stránkou a hlavně vášní pro sport.

Dlouhá léta se věnovala hip-hopu a modelingu. V posledních letech se ale stal důležitou součástí jejího života powerlifting, který jí otevřel cestu nejen k získání fyzické síly, ale také sebevědomí či disciplíny.

Zaira aka. Mariana Mubenzemova – roller skater

Zaira je zpěvačka a instrumentalistka. Okouzlila ji 70. léta. To se odráží v hudbě, kterou skládá, ve stylu oblékání, a je to i jedním z důvodů, proč začala s roller skatingem. Jde totiž o dokonalé propojení hudby sedmdesátých let, tance a módy, kterou tolik zbožňuje.

Jakub Škvařil – basketbalista

Jakub se už od malička věnoval množství sportů – od plavání přes karate až po tenis. Nejvíce si ho ale získal basketbal, který hraje už 15 let. Právě tomuto sportu vděčí za množství procestovaných míst a přátelství na celý život.

Amy – skejtačka

Amy je studentka střední školy, která se věnuje skateboardingu. Ten se stal její vášní a zálibou a to nejen díky samotným trikům, ale především díky komunitě lidí která tento sport obklopuje. Život bez skateboardingu si jednoduše nedokáže představit. Věnuje se i snowboardingu či surfingu a dlouho hrála basketbal a volejbal.

Džouhy – tanečnice

Džouhy je 20 let a studuje Fashion Design v Berlíně. Kromě toho se naplno věnuje street dance, který v ní probouzí tvůrčí stránku. Díky tanci má možnost tvořit performance, a díky módě můžu vyjádřit pocity a příběhy skrze své kreace. I proto ji poslední dobou začal bavit i creative directing. Miluje styling a řízení celé scény, díky čemuž pak svou vizi přenese do reality. Fascinuje jí vše, co se dotýká světa módy.

Model Run Star Trainer je k dostání v Converse Store v obchodním domě Palladium nebo na www.converse.cz.

O kampaňové video se postaral Matouš Sedlák a o fotky Ivan Kašša.

Sledujte novinky Converse také na FACEBOOKU a INSTAGRAMU.

Zdroj foto: CONVERSE

Související příspěvky