Restaurace The Artisan představuje novinky letošního léta

Pražská restaurace The Artisan představuje šťavnaté letní menu, které chutná jako ty pravé prázdniny u babičky.

David Rejhon, šéfkuchař The Artisan, dává opět vyniknout chutím čerstvých sezónních surovin, které pocházejí od prověřených dodavatelů a místních farmářů. Menu tak potěší všechny gurmány a milovníky dobrého jídla.

Restaurace The Artisan představuje novinky letošního léta

„Při sestavování nového menu jsme se opět nechali inspirovat bohatými chutěmi českých lesů a rybníků, které příroda během léta nabízí. Díky tomu se nám daří přinášet na talíře našich hostů ty nejlepší kombinace českých chutí,“ říká David Rejhon, šéfkuchař restaurace The Artisan.

Letní menu nabízí pestrou paletu předkrmů, které uspokojí i ty nejnáročnější strávníky. Mezi nimi najdete legendární hovězí tatarák Čestr s chlebovou oplatkou a hořčičnými výhonky z naší zahrady, dále uzeného pstruha s ředkvičkou a podmáslím nebo speciální odrůdu The Artisan rajčat s granitou a zelenými jahodami.

Restaurace The Artisan představuje novinky letošního léta

Hlavní chody jsou stejně tak působivé. Ochutnat můžete zajímavou kombinaci kachních prsou s kukuřicí, rybízem a mákem. Z vodní říše se představí candát s hráškem, chřestem a holandskou omáčkou nebo pstruh s cuketou, patizonem a citronovým máslem. Hostinu jako ze statku přinese jehněčí pečeně s bylinkovým jusem a květákem nebo králík s hořčicí, fazolemi a chlupatým knedlíkem. Každý z těchto pokrmů nabízí symfonii, která uspokojí všechny chuťové buňky.

Restaurace The Artisan představuje novinky letošního léta

A jaké by to bylo menu bez sladké tečky na závěr? Dezerty v The Artisan jsou pečlivě navrženy tak, aby vytvořily dokonalý závěr vašeho gastronomického zážitku. Hosté mohou ochutnat lahodné jahody s tvarohem, rebarborou a bezovým květem. Na milovníky ovoce čeká také hříšná kombinace višní s čokoládou, šeříkem a jogurtem nebo meruňky s mandlemi a makovou zmrzlinou, která nikdy neomrzí.

Restaurace The Artisan představuje novinky letošního léta

Restaurace The Artisan v hotelu Marriott Prague je ideálním místem pro ty, kteří hledají výjimečné gastronomické zážitky v srdci Prahy.

Více o The Artisan naleznete zde: https://www.theartisan.cz/.

Zdroj foto: The Artisan, Hotel Marriott

Související příspěvky